Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Skeletonisti jauno starta estakādi Daugavas stadionā vērtē kā bīstamu (3)

Skeletoniste Kamila Aleksa Krustiņa (no kreisās), Latvijas Bobsleja un Skeletona federācijas valdes locekle Janika Judeika, bobsleja treneris Sandis Prūsis, SIA "Latvijas Nacionālais sporta centrs" valdes loceklis Andris Pārups un bobslejists Matīss Miknis piedalās jaunatklātās bezledus starta estakādes svinīgajā atklāšanas pasākumā vieglatlētikas manēžā "Daugava".
Skeletoniste Kamila Aleksa Krustiņa (no kreisās), Latvijas Bobsleja un Skeletona federācijas valdes locekle Janika Judeika, bobsleja treneris Sandis Prūsis, SIA "Latvijas Nacionālais sporta centrs" valdes loceklis Andris Pārups un bobslejists Matīss Miknis piedalās jaunatklātās bezledus starta estakādes svinīgajā atklāšanas pasākumā vieglatlētikas manēžā "Daugava". Foto: Paula Čurkste/LETA

Daugavas stadiona kompleksā nesen tika atklāta bobslejam un skeletonam paredzētā starta estakāde. Bobslejisti ir gandarīti, bet skeletonisti objektu kritizē kā bīstamu, vēsta Panorāma.

"Tur jau no pirmā brīža, kad ienācām, bija redzams, ka mums ir nedaudz par šauru. Burtiski pietrūkst 20 centimetru [platumā], diezgan bīstami ir pirmie soļi pie balstiem. Tur ir atstāti metāli balsti," teica skeletona treneris Ivo Šteinbergs.

Tikmēr Daugavas stadiona vadība norāda, ka estakāde ir uzbūvēta atbilstoši projektam, kas izstrādāts kopā ar Latvijas Bobsleja un skeletona federāciju.

Tuvu ieskrējiena zonai esošās metāla konstrukcijas tomēr tiks aprīkotas ar polsterējumu.

Vairāk skaties sižetā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu