Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Šiliņam žilbinoša spēle Itālijas A sērijā (57)

Latvijas basketbolists Kārlis Šiliņš
Latvijas basketbolists Kārlis Šiliņš Foto: SIPA/Scanpix

Latvijas basketbolists Kārlis Šiliņš svētdien Itālijas A sērijas spēlē guva 15 punktus un palīdzēja "Pistoia" izcīnīt panākumu.

"Pistoia" izbraukumā ar rezultātu 66:65 (12:14, 21:11, 16:20, 17:20) bija pārāka pār Kremonas "Vanoli" vienību.

Šiliņš spēlēja 29 minūtes un raidīja grozā trīs no pieciem divu punktu metieniem, divus no trijiem tālmetieniem un trīs soda metienus. Viņš arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, bloķēja vienu pretinieku metienu, pārtvēra divas bumbas, pieļāva trīs kļūdas, nopelnīja trīs piezīmes, iekrāja +/- rādītāju +6 un efektivitātes koeficientu 20.

Starp viesiem rezultatīvākais ar 22 punktiem un sešām bumbām zem groziem bija Maveriks Rovens. Kremonas komandas labā 15 punktus guva Korijs Deiviss.

Sestdien Artūra Strautiņa pārstāvētā Tortonas "Derthona" mājās ar 82:85 zaudēja "Trieste", bet Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus", kuras rindās ārpus pieteikuma mačam palika Andrejs Gražulis, viesos ar 76:68 uzvarēja Venēcijas "Umana Reyer".

Gražuļa komanda sezonu sākusi ar trīs uzvarām tikpat mačos, bet Strautiņa un Šiliņa pārstāvētās komandas iekrājušas bilanci 2-1.

Iepriekšējā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "Olimpia", kas finālsērijā ar 3-1 guva virsroku pār Boloņas "Virtus".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu