Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Policija izmeklē izvarošanu viesnīcā, kur Stokholmā apmeties Mbapē

Kilians Mbapē
Kilians Mbapē Foto: AFP/SCANPIX

Vairāki Zviedrijas mediji vēsta, ka policija sākusi izmeklēšanu par iespējamo izvarošanu, kas notikusi Stokholmas viesnīcā "Bank Hotel", kur tobrīd uzturējies Francijas futbola zvaigzne Kilians Mbapē.

Pagājušajā nedēļā Stokholmā negaidīti parādījās futbola kluba Madrides "Real" uzbrukuma līderis Kilians Mbapē. Piektdienas vakarā viņš tika manīts "Stureplan" laukumā, kur futbolists esot apmeklējis "Chez Jolie" restorānu un naktsklubu V.

Policija tagad izmeklē izvarošanu, kas ceturtdien, iespējams, notikusi Stokholmas centrā, raksta izdevums "Aftonbladet". Pirmdien izmeklētāji apmeklējuši viesnīcu, kurā apmetās Mbapē.

Prokuratūra un Stokholmas policija sīkākus komentārus nesniedz. "Es nevaru ne apstiprināt, ne noliegt, ka kaut kas tāds notiek," norādīja Stokholmas policijas pārstāve Karīna Skagelinda.

Vien dienu pirms iespējamās izvarošanas privātā lidmašīna no Madrides ieradās Zviedrijas galvaspilsētā. Laikraksts "Expressen" vēsta, ka kopā ar Mbapē bijis kāds viņa draugs un bijušais komandas biedrs no Parīzes "Saint-Germain" (PSG) vienības Nordi Mukiele.

Šobrīd 25 gadus vecais Mbapē dziedē savainojumu un "Real" komandai nevar palīdzēt. Uzbrucēja vizīte Stokholmā viņa dzimtenē izpelnījusies bargu kritiku, jo tajā laikā Francijas valstsvienība aizvadīja UEFA Nāciju līgas A divīzijas spēles.

Stokholmas apmeklējumam bija jāpaliek noslēpumā.

Zviedrijas medijos rakstītais par iespējamo izvarošanu drīz vien nonāca līdz Francijas presei. Šī informācija sasniegusi arī pašu Mbapē, kurš sociālajā tīklā X publicēto informāciju nodēvējis par "viltus ziņām".

"RMC Sport" vēsta, ka otrdien paredzēta tiesas sēde starp PSG un Mbapē. Lai arī uzbrucējs Francijas futbola flagmani pameta kā brīvais aģents, klubs uzstāj, ka Mbapē nebija tiesību atstāt komandu bez kompensācijas. Rezultātā viņam tika aizturēta algas izmaksa 55 miljonu eiro apmērā un arī prēmiju izmaksa, klubam apgalvojot, ka futbola superzvaigzne pārkāpis mutisku vienošanos.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu