Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

"Ventspils" basketbolists Normans: Atdošu savu dzīvi, lai par 1000% sekotu Dievam

Foto: Dāvis Lejasmeiers

Basketbola klubs "Ventspils" pēc abpusējas vienošanās lauzis līgumu ar amerikāņu uzbrucēju Lamaru Normanu jaunāko, otrdien paziņoja vienība.

Ventspilnieku rindās Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) Normans aizvadīja trīs spēles un pirmajā cīņā pret "Rīgas zeļļiem" guva 25 punktus. Viņa kontā arī trīs punkti pret "Ogri" un divi punkti pret Igaunijas komandu "Keila".

Kā savā "Instagram" kontā ierakstījis nu jau bijušais basketbolists, viņš lēmumu par aiziešanu no profesionālā sporta pieņēmis reliģisku apsvērumu dēļ.

"Pēc lūgšanām, vīzijām un sajūtām manā sirdī, esmu nolēmis uzsākt jaunu nodaļu savā dzīvē un pamest basketbolu. Šī spēle man deva ļoti daudz iespēju un laimes, bet man šī doma bija galvā jau vairākus gadus un tagad esmu gatavs rīkoties tā, kas man un manai dzīvei ir vislabākais," raksta Normens. "Pieņēmu šo lēmumu, lai varu fokusēties uz sevi, iemācīties vairāk par dzīvi un, galvenokārt, vairot ticību Jēzum Kristum. Atdošu savu dzīvi, lai par 1000% sekotu Dievam."

24 gadus vecais ASV basketbolists iepriekšējo sezonu aizvadīja Vācijas pēc spēka otrajā līgā - "Pro A" -, kur septiņās spēlēs Gisenes "46ers" rindās vidēji mačā guva 3,6 punktus un atdeva 0,6 rezultatīvas piespēles.

Iepriekš amerikānis spēlēja Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) vienībās Dukesnas "Dukes" un Rietummičiganas "Broncos", kuras rindās pēdējās divās sezonās vidēji mačā guva attiecīgi 19,8 un 17,3 punktus.

Ventspilnieki trīs spēlēs izcīnījuši divas uzvaras un LIBL kopvērtējumā atrodas septītajā pozīcijā. Nākamo maču "Ventspils" aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņems "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" vienību, kas tabulā ar bilanci 3-1 ieņem ceturto vietu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu