Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Feldmanis: Āzijā un pasaules līmenī Latvijas basketbolu ciena un novērtē

Latvijas 3x3 basketbola izlases treneris Raimonds Feldmanis aizvadītajā nedēļas nogalē vadīja nodarbības treneru seminārā Honkongā, vēsta Latvijas Basketbola savienība (LBS).

"Honkongas Basketbola federācija uzaicināja mani novadīt trīs dienu mācību seminārus vietējiem treneriem. Katru dienu vadīju pusotru stundu teorētiskās nodarbības un pusotru stundu praktiskos seminārus, daloties uzkrātajā pieredzē un pievēršot uzmanību dažādām niansēm," pastāstīja Feldmanis.

"Prieks, ka varu nodot tālāk ne tikai savu, bet arī citu Latvijas kolēģu pieredzi. Pārliecinājos, ka Āzijā un pasaules līmenī Latvijas basketbolu ciena un novērtē," piebilda treneris.

Feldmaņa vadībā Latvijas 3x3 basketbola izlase pirms trim gadiem Tokijas olimpiskajās spēlēs izcīnīja zelta medaļas, savukārt aizvadītajā vasarā Parīzē komanda ieguva ceturto vietu.

Iepriekšējā sezonā Feldmanis strādāja arī klasiskā basketbola Ukrainas komandas Slobožanskas "Prometey" treneru korpusā.

Savukārt šosezon Feldmanis ir galvenais treneris "Kandava"/"Turība" komandā, kas spēlē Nacionālajā jeb Latvijas pēc spēka otrajā līgā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu