Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Pasečņikam rezultatīvākā spēle NBA pārbaudes mačos

Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē izcēlās ar 11 gūtajiem punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām, viņa pārstāvētajai Milvoki "Bucks" piedzīvojot zaudējumu.

"Bucks" viesos ar 84:109 (22:21, 16:33, 20:29, 26:26) piekāpās pagājušās sezonas finālistei Dalasas "Mavericks".

Pasečņiks laukumā bija 27 minūtes un 54 sekundes un raidīja grozā piecus no deviņiem divu punktu metieniem un vienu no trijiem soda metieniem. Viņš arī atzīmējās statistikā ar astoņām bumbām zem groziem, trīs rezultatīvām piespēlēm, divām pārtvertām bumbām, divām kļūdām, divām piezīmēm un iekrāja +/- rādītāju -19.

Milvoki komandā rezultatīvākais 12 gūtajiem punktiem bija Gerijs Trents, kamēr vēl desmit punktus pievienoja Raiens Rollinss.

"Mavericks" uzvaru ar 14 punktiem sekmēja Kairijs Ērvings, pa 11 punktiem guva Klejs Tompsons, Daniels Gefords un Džeidens Hārdijs, bet Dereks Laivlijs iekrāja desmit punktus un deviņas atlēkušās bumbas.

28 gadus vecais Pasečņiks divvirzienu līgumu ar "Bucks" noslēdza augustā.

"Bucks" jauno NBA sezonu sāks 23. oktobrī ar spēli izbraukumā pret Filadelfijas "76ers", bet tā fārmklubs Viskonsinas "Herd" NBA G līgā sezonu sāks novembra ievadā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu