Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video "Audas" galvenais treneris Zeļkovičs atbild uz Nikolato izteikumiem

Zorans Zeļkovičs
Zorans Zeļkovičs Foto: Kristians Putniņš

Futbola kluba "Auda" galvenais treneris Zorans Zeļkovičs pēc "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas spēles atbildējis Latvijas nacionālās izlases galvenajam trenerim Paolo Nikolato. 

"Auda" 28. kārtas pārceltajā mačā ar 2:1 (0:1) pirmoreiz virslīgas spēlēs ceturtdien pārspēja RFS komandu.

Pēc mača preses konferencē Zeļkovičs pauda neapmierinātību par Nikolato izteikumiem, kurš uzskata, ka vairākiem izlases spēlētājiem savos klubos laukumā būtu jāpavada vairāk laika.

"Dzirdēju, ka kāds izteicās, ka kādiem spēlētājiem būtu jāspēlē vairāk manis vadītajā komandā. Bet es izlemju, kurš spēlēs, savukārt viņš [Paolo Nikolato] izlemj, kurus spēlētājus izsauc uz izlasi," sacīja Zeļkovičs.

Zeļkovičam nav paticis Nikolato sacītais, norādot uz Alekseja Saveļjeva gadījumu, kam pie Itālijas speciālista valstsvienībā ir bijis liels spēles laiks.

"Viņš var sameklēt Saveļjevam klubu Itālijā, un lai tur spēlē 90 minūtes. Es izlemšu, kas spēlēs "Audas" komandā," teica Zeļkovičs.

Zeļkovičs arī norādīja, ka viņam ar Saveļjevu ir labas attiecības.

Spēlē pret virslīgas līdervienību RFS Zeļkovičs Saveļjevu laukumā sūtīja sākumsastāvā, bet mača 54. minūtē nomainīja. Pēc tam "Auda" guva divus vārtus un izcīnīja uzvaru.

Turnīra tabulā pēc 32 spēlēm RFS kontā ir 81 punkts, "Riga" - 75 punkti, "Valmierai" - 51 punkts, bet "Audai" - 48 punkti. Piektā ar 40 punktiem ir "Daugavpils", "Metta" futbolistiem ir 33 punkti, "Tukums 2000"/"Telms" komandai - 32 punkti, "Liepājai" - 31 punkts, "Grobiņa"/LFS vienībai - 29 punkti, bet 21 punktu ir sakrājusi "Jelgava".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu