Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Sandis Vilmanis gūst pirmos vārtus AHL

Sandis Vilmanis
Sandis Vilmanis Foto: HHOF/IIHF

Ar saviem pirmajiem gūtajiem vārtiem Amerikas hokeja līgā (AHL) piektdien izcēlās Latviešu uzbrucējs Sandis Vilmanis, palīdzot jauno sezonu bez zaudējumiem turpināt Šarlotas "Checkers" vienība.

Trešo spēli AHL aizvadījušais Vilmanis mačā pret Klīvlendas "Monsters" 35.minūtē guva mājinieku piektos vārtus, palīdzot komandai uzvarēt ar 5:1 (3:1, 2:0, 0:1).

Kopumā 20 gadus vecais latviešu uzbrucējs pa vārtiem izpildīja divus metienus un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tikmēr citā mačā latviešu uzbrucēja Raivja Ansona pārstāvētā Vilksbāras/Skrentonas "Penguins" savā laukumā ar 4:3 (4:0, 0:2, 0:1) pārspēja Rodrigo Ābola komandu Alentaunas "Lehigh Valley Phantoms".

Abi latviešu uzbrucēji šajā spēlē palika bez punktiem. Ansons metienus pa vārtiem neizpildīja, bet spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1, bet Ābolam divi metieni pa vārtiem un neitrāla lietderība.

Latvijas hokejistu pārstāvētās vienības nākamās spēli aizvadīs jau šovakar, kad "Checkers" vēlreiz uzņems Klīvlendas "Monsters", bet "Penguins" ar "Lehigh Valley Phantoms" spēlēs viesos.

AHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Checkers" ar sešiem punktiem trīs spēlēs ir līderi, "Penguins" ar četriem punktiem ir ceturtie, bet "Lehigh Valley Phantoms" komanda ar diviem punktiem divās spēlēs atrodas 13.pozīcijā.

Aizvadītajā sezonā par AHL čempioniem otro gadu pēc kārtas kļuva kļuva Heršijas "Bears", kas finālsērijā ar 4-2 apspēlēja Riversaidas "Coachella Valley Firebirds".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu