Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

"Lynx" basketbolistes WNBA finālsērijā izcīna neizšķirtu

Foto: USA Today Sports/Scanpix

Minesotas "Lynx" basketbolistes piektdien Sieviešu Nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) finālsērijas ceturtajā mačā guva panākumu, sērijā panākot neizšķirtu 2-2.

"Lynx" savā laukumā 82:80 (23:23, 23:22, 18:18, 18:17) pārspēja Ņujorkas "Liberty". Sērijā līdz trijām uzvarām rezultāts kļuvis neizšķirts 2-2 un sērijas izšķirošā spēle svētdien tiks aizvadīta Ņujorkā.

Finālsērijas piektajā mačā mājinieces nodrošināja uzvaru tikai divas sekundes līdz pamatlaika beigām, kad divus soda metienus realizēja Bridžeta Kārltone. "Liberty" vēl mēģināja izraut panākumu, taču Sabrinas Jonesku tālmetiens bija neprecīzs.

"Lynx" rindās rezultatīvākā ar 19 punktiem bija Keila Makbraida, Kortnija Viljamsa iekrāja 15 punktus un septiņas rezultatīvas piespēles, bet Nafīsa Koljēra guva 14 punktus un izcīnīja deviņas bumbas zem groziem.

Starp viešņām ar 21 punktus un astoņām atlēkušajām bumbām izcēlās Džonkvela Džounsa, kamēr Brianna Stjuarte.

WNBA finālā četrkārtējā čempione "Lynx" atgriezusies pēc septiņu gadu pārtraukuma. Savukārt Ņujorkas vienība finālu sasniegusi otro gadu pēc kārtas un piekto vēsturē, bet titulu tā arī nav izdevies iegūt.

Pērn "Liberty" finālsērijā ar 1-3 atzina Lasvegasas "Aces" pārākumu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu