Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

"Riga" futbolistes izcīna Latvijas čempiontitulu

Futbola bumbas
Futbola bumbas Foto: Latvijas Futbola federācija

"Riga" futbolistes sestdien "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) 20.kārtas mačā izcīnīja uzvaru, nodrošinot Latvijas čempiontitulu.

"Riga" savā laukumā ar 2:0 (1:0) pārspēja "Liepājas Futbola skolu".

Pirmā puslaika vidū rīdzinieces vadībā izvirzīja Diāna Suvitra, bet piecas minūtes pamatlaika beigām 2:0 panāca Kristelle Demba.

Rīdziniecēm atlikušas šosezon vēl divas spēles, taču tuvākās sekotājas RFS, kuras "Riga" šosezon pārspēja divos no trijiem savstarpējiem mačiem, vairs nevar apsteigt konkurentes.

Citā 20.kārtas mačā RFS mājās ar 4:1 (4:0) apspēlēja "Metta" vienību.

RFS rindās ar precīziem sitieniem izcēlās Anastasija Čermitāne, Santa Sanija Vuškāne un Natālija Radzijevska. Savos vārtos bumbu raidīja "Metta" pārstāve Katrīna Augustāne, bet RFS vārtos bumba nonāca pēc Vuškanes pieskāriena.

Vēl "Rīgas Futbola skola" mājās spēlēja neizšķirti ar "Olaini", cīņai noslēdzoties ar 2:2 (1:0).

Mājinieču labā vārtus guva Nikola Pinčuka un Emīlija Teice, kamēr starp viešņām ar precīziem sitieniem izcēlās Jekaterina Goruza un Loreta Dārta Auziņa.

Savukārt "Iecava"/DFS ar 1:0 (1:0) guva panākumu pār "Auda". Vienīgie vārti mačā tika gūti 38.minūtē, kad "Audas" vārtsardzi pārspēja Alise Keita Baltrušaite.

Turnīra tabulā 19 spēlēs 52 punktus ir sakrājusi "Riga", 49 punkti 20 cīņās ir RFS, 37 punktus ir guvusi "Metta", 28 punktus 21 cīņā - "Liepājas Futbola skola" un 19 punktus 20 spēlēs - "Auda". "Iecava"/DFS 21 spēlē sakrājusi 17 punktus, "Rīgas Futbola skolai" ir 17 punkti 20 mačos, bet 13 punkti 19 spēlēs ir "Olainei".

Pērn SFL čempioņu titulu izcīnīja SFK "Rīga", sudraba medaļas ieguva "Liepājas Futbola skola", bet bronzas - "Metta". SFK "Rīga" klubu ir pārņēmusi RFS organizācija, bet "Super Nova" licenci ir mantojusi "Riga".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu