Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Kostigovam un Kolodinskim sestā vieta Eiropas čempionātā spīdvejā pāriem

Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Schutterstock.com

Latvijas motosportisti Jevgeņijs Kostigovs un Daniils Kolodinskis svētdien Itālijā Eiropas čempionātā spīdvejā pāriem ierindojās sestajā pozīcijā septiņu duetu konkurencē.

Savainojuma dēļ nestartējot Latvijas vadošajam spīdvejistam Andžejam Ļebedevam, pirmajā duelī ar poļiem Kostigovs atveda vienu punktu, bet pretinieki guva maksimāli iespējamos piecus punktus.

Arī sacīkstē ar dāņiem nācās samierināties ar Kostigova vienu punktu, savukārt braucienā ar itāļiem viņš izcīnīja uzvaru un pievienoja trīs punktus, tikpat, cik pretinieki par otro un trešo pozīciju.

Braucienā ar somu duetu Kolodinskis bija otrais un Kostigovs - trešais, šoreiz latviešiem divatā atvedot trīs punktus. Cīņa ar britiem izvērtās spraiga un no pozīcijas, kurā Latvijas duets varēja iegūt uzvaru 4:2, nācās piekāpties ar 0:5, jo abi nesasniedza finiša līniju. Toties vācieši tika pārspēti, jo pēdējā braucienā Kolodinskis finišēa pirmais un Kostigovs - trešais.

Summā Latvijas duets iekrāja 12 punktus, tikai par trīs atpaliekot no ceturtās vietas ieguvējiem somiem un par vienu pārspējot vāciešus. Par Eiropas čempioniem kļuva dāņi Rasmuss Jensens un Frederiks Jakobsens.

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu