Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

"Panthers" rindās šonedēļ varētu atgriezties Barkovs

Aleksandrs Barkovs
Aleksandrs Barkovs Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas aizsarga Uvja Balinska pārstāvētajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienībā Floridas "Panthers" šonedēļ varētu atgriezties savainotais uzbrucējs Aleksandrs Barkovs, norādīja Floridas vienības treneris Pols Morīss.

Barkovs ķermeņa apakšdaļas savainojumā iedzīvojās 10. oktobrī spēlē pret Otavas "Senators" un, atgūstoties no traumas, izlaidis jau piecas cīņas.

Viņš treniņā pirmo reizi uz ledus atgriezās ceturtdien, bet sestdien aizvadīja vēl vienu treniņu uz ledus. Morīss atklāja, ka Barkovs varētu atgriezties laukumā jau 24. oktobrī, kad floridiešiem paredzēta spēle izbraukumā ar Ņujorkas "Rangers".

Treneris arī izcēla, ka sliktākajā gadījumā uzbrucējs varētu būt atpakaļ ierindā novembra sākumā, kad "Panthers" Somijā aizvadīs divas spēles ar Dalasas "Stars".

Tāpat iepriekšējās piecas spēles floridiešiem slimības dēļ nevarēja palīdzēt arī Metjū Tkačaks, kurš laukumā varētu doties jau otrdien mačā ar Minesotas "Wild".

Tā kā "Panthers" sastāvā iztrūkst vairāku uzbrucēju, šajā pozīcijā pēdējos mačos tika iespēlēts arī Balinskis, un Morīss atzina, ka latvietim veiksmīgi izdevies sevi apliecināt arī kā uzbrucēju.

"Panthers" ar deviņiem punktiem septiņās spēlēs Austrumu konferencē atrodas trešajā pozīcijā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu