Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Morozs pirms mača Frankfurtē: Patīkami būt šādā futbola atmosfērā

RFS galvenais treneris Viktors Morozs (pa kreisi)
RFS galvenais treneris Viktors Morozs (pa kreisi) Foto: Sanita Ieva Sparāne

Latvijas čempiones futbolā RFS galvenajam trenerim Viktoram Morozam ar komandu būs patīkami spēlēt pret Frankfurtes "Eintracht", trešdien preses konferencē uzsvēra Morozs.

Ceturtdien RFS viesosies pie "Eintracht" komandas, kas mājas spēles aizvada vairāk nekā 50 000 sēdvietu lielajā "Waldstadion" stadionā. Paredzams, ka rītdienas mačā stadions būs pilns.

"Spēlēt šādos apstākļos un pret šādiem pretiniekiem - tas ir ļoti liels sasniegums. Patīkami būt šādā futbola atmosfērā. Ar nepacietību gaidām spēli," teica Morozs.

Komentējo uzbrucēja Viktora Osuagvu nespēlēšanu, Morozs atzina, ka futbolists varētu doties laukumā, taču treneru kolektīvs nevēlas riskēt, jo priekšā arī mači Latvijas virslīgā un kausa fināls.

"Šī nav situācija, kurā vienas spēles dēļ varam atļauties zaudēt futbolistu uz divām nedēļām, kas mūsu grafikā ir piecu spēļu griezums. Ir pietiekami daudz futbolistu, lai spēlētu un izveidotu maiņas," teica Morozs.

Arī RFS centra aizsargs Žiga Lipuščeks neslēpa, ka futbolisti nevar sagaidīt spēli ar "Eintracht". Slovēņu futbolists arī atzina, ka RFS komanda ir lepna par iespēju spēkoties ar tādiem pretiniekiem.

"Jebkurš uzbrucējs šajā komandā ir augstas kvalitātes spēlētājs. Esam gatavi, jo viņus izpētījām un redzējām, kā viņiem patīk spēlēt. Spēlējam izbraukumā, tāpēc negaidu, ka daudz būsim ar bumbu. Spēlējot mājās viņi spēlē ļoti augstu. Redzēsim, kā mums izdosies pielāgoties, kas nebūs viegli, jo ikdienā nespēlējam šādā līmenī," stāstīja Lipuščeks.

RFS Eiropas līgas debijā ar 1:4 zaudēja Bukarestes FCSB, bet nākamajā mačā atņēma punktus vienai no favorītēm Stambulas "Galatasaray", cīnoties neizšķirti 2:2. "Eintracht" vispirms spēlēja neizšķirti 3:3 ar Plzeņas "Viktoria" un pēc tam ar 3:1 pārspēja Stambulas "Bešiktaš".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu