Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

"TTT Rīga" cīnīsies par pirmo uzvaru FIBA Eirokausā

"TTTT Rīga" basketbolistes
"TTTT Rīga" basketbolistes Foto: FIBA.com

Latvijas sieviešu basketbola klubs "TTT Rīga" šodien Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirokausa sezonas trešajā mačā viesosies pie Mehelenas "Kangoeroes".

Mačs sāksies plkst.21.30 pēc Latvijas laika, tiešraidē to pārraidot "YouTube" kanālam "FIBA - The Basketball Channel".

I grupas pirmajā mačā rīdzinieces viesos ar 74:83 piekāpās Sasāri "Dinamo" un pēc tam mājās ar 54:74 zaudēja Sosnovecas "Zaglebie". "Kangoeroes" viesos ar 55:88 atzina "Zaglebie" pārākumu un savā laukumā ar 60:76 piekāpās Sasāri basketbolistēm.

Sosnovecas komanda uzvarējusi visās trīs spēlēs, Sasāri vienība - divos no trīs mačiem, bet bilance 0-2 ir Rīgas un Mehelenas klubiem.

Rīdzinieces 30.oktobrī savā laukumā tiksies ar "Dinamo", 21.novembrī izbraukumā spēlēs ar Sosnovecas vienību, bet 28.novembrī grupu turnīru noslēgs ar maču mājās pret "Kangoeroes".

Pamatturnīrā sacenšas 48 klubi, kas salozēti 12 grupās pa četrām vienībām. Izslēgšanas spēlēm kvalificēsies katras grupas divas labākās komandas un četras labākās trešo vietu ieguvējas. Šīm 28 komandām pievienosies četras vienības, kas būs izkritušas no Eirolīgas.

Iepriekšējā sezonā "TTT Rīga" grupā uzvarēja visās sešās spēlēs, pārvarēja divas "play-off" spēļu turnīra kārtas un ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 148:171 zaudēja Venēcijas "Umana Reyer".

Par uzvarētāju kļuva Londonas "Lions", kas divu maču summā ar 149:145 pārspēja Turcijas klubu Stambulas "Bešiktaš".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu