Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

"Eintracht" galvenais treneris: Komandai nebija viegli spēlēt pret RFS

Foto: AFP/SCANPIX

Vācijas futbola bundeslīgas klubs Frankfurtes "Eintracht" UEFA Eiropas līgas mačā pret RFS saskārās ar grūtībām, pēcspēles preses konferencē teica "Eintracht" galvenais treneris Dino Topmellers.

Jau ziņots, ka Latvijas čempione futbolā RFS ceturtdien pamatturnīra trešās kārtas spēlē viesos ar rezultātu 0:1 (0:0) zaudēja 2022.gada šī turnīra uzvarētājai "Eintracht".

"Šī bija klasiska smagā cīņā izcīnīta uzvara. Maču iesākām ne būt ne labi, bijām pārāk gausi saspēlē, un intensitāte nebija tāda, kādu bijām plānojuši. Mačā ar šādu pretinieku tas nav tik viegli," stāstīja Topmellers.

"Eintracht" galvenais treneris secināja, ka komandai vajadzēja daudz asāk saspēlēties, un neizdarot to, futbolisti nenonāca brīvajās zonās.

"Puslaika pārtraukumā pievērsām tam uzmanību, un es biju diezgan skaļš ģērbtuvē. Pārgājām uz shēmu "4-3-3". Nespēlējām kā zvaigznes, taču otrajā puslaikā izgājām ar pavisam citu enerģiju un intensitāti. Nebija nekādu problēmu ar attieksmi. Ņemam šos trīs punktus, tāpat kā to vajadzēja izdarīt mačā ar Plzeņas komandu. Spēlē nebija laba, taču uzvarējām," skaidroja Topmellers.

Maču klātienē noraudzījās 56 600 skatītāju, kas ir Latvijas futbola klubu starptautisko spēļu apmeklētības rekords.

RFS Eiropas līgas debijā ar 1:4 zaudēja Bukarestes FCSB, bet nākamajā mačā atņēma punktus vienai no favorītēm Stambulas "Galatasaray", cīnoties neizšķirti 2:2. "Eintracht" vispirms spēlēja neizšķirti 3:3 ar Plzeņas "Viktoria" un pēc tam ar 3:1 pārspēja Stambulas "Bešiktaš".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu