Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Savaļnieks: Noteikti ir jālepojas ar mūsu komandu (1)

Latvijas futbola klubam RFS jālepojas ar parādīto sniegumu UEFA Eiropas līgas mačā ar Frankfurtes "Eintracht", pēc neveiksmes izcēla RFS spēlētājs Roberts Savaļnieks

Jau ziņots, ka Latvijas čempione futbolā RFS ceturtdien UEFA Eiropas līgas pamatturnīra trešās kārtas spēlē viesos ar rezultātu 0:1 (0:0) zaudēja 2022.gada šī turnīra uzvarētājai "Eintracht".

"Noteikti ir jālepojas ar mūsu komandu. Es domāju, ka likām viņiem pasvīst. Ja mēs ienākam ģērbtuvē un esam noskumuši par to, ka diezgan labā spēlē zaudējām 0:1 izbraukumā Frankfurtē, tad domāju, ka esam lieli malači," teica Savaļnieks.

"Protams, ka gribētos dabūt tos punktiņus, tad vispār būtu fantastika, bet aizvadījām kvalitatīvu maču. Mums ir jālepojas ar to, ko parādījām laukumā, bet pie zaudētas spēles nevar arī pārāk daudz priecāties," viņš turpināja.

Latvijas futbolists atklāja, ka pirms mača bija sagatavots konkrēts spēles plāns kā spēlēt pret "Eintracht", un RFS pietiekoši veiksmīgi izdevies izpildīt.

"Skaidrs, ka zinājām, ka mums nebūs daudz iespēju gūt vārtus, kaut gan tagad pēc spēles to iespēju bija pietiekoši daudz, lai gūtu vismaz vienus vārtus, tāpēc domāju, ka diezgan labi izpildījām spēles plānu. Tiešām daudz kas izdevās," skaidroja Savaļnieks.

"Pirms mača runājām, ka mums nav ko baidīties - ir jāiet un jābauda futbols šajā atmosfērā. Tas noteikti palīdz, ka nav šis spiediens kļūdīties, tāpēc centāmies spēlēt ar bumbu droši un pieturēt, kad bija iespējas," viņš piebilda.

Maču klātienē noraudzījās 56 600 skatītāju, kas ir Latvijas futbola klubu starptautisko spēļu apmeklētības rekords.

RFS trīs spēlēs tikusi pie viena punkta un turnīra tabulā ir 31.pozīcijā 36 komandu konkurencē.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu