Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Šiliņš piekto spēli pēc kārtas Itālijas A sērijā gūst vismaz 15 punktus

Latvijas basketbolists Kārlis Šiliņš
Latvijas basketbolists Kārlis Šiliņš Foto: www.pistoiabasket2000.com

Latvijas basketbolists Kārlis Šiliņš svētdien guva 16 punktus Itālijas A sērijas mačā, "Pistoia" komandai piedzīvojot zaudējumu.

"Pistoia" viesos ar rezultātu 95:102 (18:26, 32:21, 14:31, 31:24) piekāpās "Varese" basketbolistiem.

Šiliņš laukumā pavadītajās 20 minūtēs realizēja vienīgo divpunktu metienu, četrus no sešiem tālmetieniem un divus no četriem soda metieniem, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, trīsreiz kļūdījās, pārtvēra vienu bumbu, atdeva divas rezultatīvas piespēles, divreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja trīs piezīmes, iekrāja 19 efektivitātes koeficienta punktus un tika pie negatīva +/- rādītāja (-12).

"Pistoia" komandā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Maveriks Rovens, bet uzvarētājiem 29 punktus guva Dāvide Alviti un 24 pievienoja Džeilens Hendss.

Šiliņš iepriekšējās četrās spēļu kārtās guva 17, 22 un divreiz 15 punktus. Piecos mačos Latvijas basketbolists vidēji atzīmējies ar 17,0 punktiem un 6,2 izcīnītām atlēkušajām bumbām. 

Jau ziņots, ka Artūrs Strautiņš sestdien izcēlās ar 15 punktiem un palīdzēja Tortonas "Derthona" viesos ar 84:78 pārspēt Trapāni "Shark". Citā mačā Andreja Gražuļa pārstāvētā un Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus" izbraukumā ar 74:69 uzvarēja Kremonas "Vanoli" vienību, latvietim gūstot trīs punktus.

Gražuļa komanda sezonu sākusi ar četrām uzvarām tikpat mačos un ieņem otro vietu, Strautiņa komanda izcīnījusi trīs uzvaras četrās spēlēs un ir sestā, bet "Pistoia" tikusi pie bilances 2-3, kas dod desmito pozīciju.

Iepriekšējā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "Olimpia", kas finālsērijā ar 3-1 guva virsroku pār Boloņas "Virtus".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu