Popovičs sācis sarunas ar Lenardu par basketbolista nākotni «Spurs»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio «Spurs» galvenais treneris Gregs Popovičs beidzot ir ticies ar komandas zvaigzni Kavai Lenardu.

Pēc ASV medija ESPN pieejamās informācijas Lenards un Popovičs ir tikušies otrdien, taču plašāka informācija par abu sarunu rezultātu pagaidām nav izskanējusi.

Gan Lenards, gan Popovičs tikšanos plānoja jau vairākas nedēļas, kas beidzot realizējās.

«Spurs» komandas līderis Lenards, kurš aizvadītajā sezonā laukumā devās vien deviņos mačos, jo ilgstoši ārstēja savainojumu, pagājušās nedēļas izskaņā paziņoja, ka nevēlas turpināt sadarbību ar «Spurs» komandu, kuru pārstāv arī Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns.

Par Lenarda vēlmi pamest «Spurs» tiek runāts jau ilgu laiku, tādēļ abu personu satikšanās laikā, visticamāk, tika diskutēts par Lenarda nākotni Sanantonio komandā.

Tāpat pēdējos mēnešos parādījušās spekulācijas, ka Lenardam ir nesaskaņas ar «Spurs» vadību un viņš varētu tikt aizmainīts.

Kā norāda ESPN apskatnieks Adrians Vojnarovskis, «Spurs» nebūt necenšas 26 gadus veco Lenardu aizmainīt. Lai arī starp abām pusēm ir nesaskaņas, kluba vadība esot gatava nogaidīt līdz pat februārim, kad iespējams veikt vēl pēdējās izmaiņas komandu sastāvos. Turklāt nav izslēgts, ka basketbolists nemaz netiks aizmainīts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu