Siliņš gūst 12 punktus un pret Bertānu cīnīsies par Itālijas čempiontitulu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases basketbolists Ojārs Siliņš ceturtdien guva 12 punktus Itālijas A sērijas pusfinālā ceturtajā spēlē, palīdzēdams Trento «Dolomiti Energia» komandai izcīnīt uzvaru un iekļūt finālā, kur būs jātiekas ar Daira Bertāna pārstāvēto Milānas «EA7 Emporio Armani» vienību.

Trento vienība savā laukumā ar rezultātu 84:76 (25:20, 11:21, 26:16, 22:19) pārspēja iepriekšējās sezonas čempioni Venēcijas «Umana Reyer», sērijā līdz trim uzvarām gūstot virsroku ar 3-1.

Siliņš trešajā ceturtdaļā realizēja trīs tālmetienus pēc kārtas, palīdzēdams mājiniekiem atgūt vadību mačā.

Latviešu basketbolists šajā mačā laukumā pavadīja 24 minūtes, kuru laikā realizēja četrus no sešiem tālmetieniem, bet aizmeta garām abus divus divpunktu metienus.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, vienu reizi kļūdījās, četras reizes pārkāpa noteikumus un izprovocēja divas piezīmes, tikdams pie septiņiem efektivitātes koeficienta punktiem.

Uzvarētājiem pa 17 punktiem sameta amerikāņi Dastins Hougs un Ševons Šīlds, kuram ir arī Dānijas pase.

Otrā pusfinālā Milānas «EA7 Emporio Armani» ar 3-1 pārspēja Brešas «Germani Basket» vienību.

Pirms tam ceturtdaļfinālā Milānas «EA7 Emporio Armani» ar 3-0 apspēlēja Kantu «Red October» vienību, bet Trento «Dolomiti Energia» ar 3-1 uzveica Avelīno «Sidigas».

Pērn Itālijas čempionāta finālā Trento komanda sērijā ar 2-4 zaudēja «Umana Reyer» basketbolistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu