Ronaldu atgriešanās sekmē Portugāles uzvaru pārbaudes mačā pret Alžīriju

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Komandas rindās atgriežoties lielākajai zvaigznei un kapteinim Krištianu Ronaldu, pašreizējā Eiropas čempione futbolā Portugāle ceturtdien Lisabonā ar 3:0 (2:0) pārspēja Alžīriju.

Pēc klubu sezonas beigām un triumfa UEFA Čempionu līgā Ronaldu šis bija pirmais mačs Pasaules kausa sagatavošanās posmā. Viņš gan šoreiz palika bez vārtu guvuma, jo divas reizes mājinieku labā izcēlās Gonsālu Gedešs, kamēr vienus vārtus iesita Brunu Fernāndešs.

Šī Portugāles izlasei bija pirmā uzvara kopš marta, jo iepriekšējos divos pārbaudes mačos tā cīnījās neizšķirti ar Tunisiju un Beļģiju.

Ronaldu ceturtdien Portugāles izlases rindās aizvadīja jau savu 150.maču.

Portugāles izlase Krievijā gaidāmajā Pasaules kausā spēlēs vienā apakšgrupā ar Spāniju, Maroku un Irānu, kamēr Alžīrija finālturnīram nekvalificējās.

Citā ceturtdienas pārbaudes mačā pie uzvaras tika arī Anglijas valstsvienība, jo tā Līdsā ar 2:0 (1:0) pārspēja citu Pasaules kausa dalībnieci Kostariku.

Pa vārtiem angļu labā guva Markuss Rešfords un Denijs Velbeks.

Rezultātu 13.minūtē atklāja Rešfords, kurš realizēja izcilu tālsitienu, bet pēc mača Anglijas izlases galvenais treneris Gerets Sautgeits izteicās, ka viņu gaida grūta izšķiršanās tieši uzbrucēju izvēlē.

Anglijas valstsvienība Pasaules kausa izcīņā cīnīsies vienā grupā ar Beļģiju, Panamu un Tunisiju.

Tikmēr Kostarika Pasaules kausā spēlēs vienā grupā ar Brazīliju, Serbiju un Šveici.

Citā ceturtdienas pārbaudes mačā Pasaules kausa debitante Islande savu skatītāju priekšā cīnījās 2:2 (2:0) ar Ganu, kas neizšķirtu panāca vien trīs minūtes līdz pamatlaika beigām.

Islandieši Pasaules kausā debitēs, spēlējot vienā grupā ar Argentīnu, Horvātiju un Nigēriju, kamēr Gana finālturnīram nekvalificējās.

Vēl vienā spēlē Urugvajas futbolisti savā laukumā ar 3:0 (1:0) pārspēja Uzbekistānu, kas pēdējās mača minūtes aizvadīja mazākumā.

Urugvaja finālturnīrā spēlēs grupā ar mājinieci Krieviju, Saūda Arābiju un Ēģipti.

Pasaules kausa finālturnīrs Krievijā sāksies 14.jūnijā un ilgs līdz 15.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu