Dešāns: Nedomāju, ka Pogbā aizvada savu pēdējo Pasaules kausu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Francijas futbola izlases galvenais treneris Didjē Dešāns ir pārliecināts, ka valstsvienības spēlētājs Pols Pogbā šogad neaizvada savu pēdējo Pasaules kausa finālturnīru.

Pogbā iepriekš izteicās, ka viņš neizslēdz iespēju, ka šis ir viņa pēdējais Pasaules kausa finālturnīrs. «Esmu reālistisks, ka šis varētu būt mans pēdējais finālturnīrs. Mēs nevaram zināt, kas notiks rīt, - varbūt es gūšu savainojumu un varbūt būs spēlētāji, kas spēlēs labāk par mani.»

Pašlaik 25 gadus vecais Pogbā gan noteica, ka cer piedalīties vēl kādā finālturnīrā.

Savukārt Francijas izlases treneris Dešāns neuzskata, ka šis varētu būt Anglijas komandas Mančestras «United» pussarga pēdējais finālturnīrs. «Domāju, ka tas nav viņa pēdējais Pasaules kauss. Pēc četriem gadiem Pogbā būs 29 gadus vecs un viņam vajadzētu piedalīties finālturnīrā.»

«Pogbā ir bijuši daži sarežģīti dzīves posmi,» turpināja Dešāns. «Viņš laika gaitā ir ieguvis lielu pieredzi, zinot, ka ir tikai 25 gadus vecs. Pogbā ir laimīgs un motivēts spēlētājs, kurš ir sakārtojis savu galvu.»

Francija šogad Pasaules kausa finālturnīrā ir nodrošinājusi vietu astotdaļfinālā vienu kārtu pirms grupu turnīra beigām.

Pirmajos divos mačus Francija guva uzvaras pret Austrāliju ar rezultātu 2:1 un vēlāk pret Peru ar rezultātu 1:0. Otrdien Francijai ir paredzēta pēdējā grupu turnīra cīņa pret Dāniju.

C apakšgrupā Francija ir pirmā ar sešiem punktiem, bet otrajā pozīcijā ar četriem punktiem ir dāņi. Trešajā vietā ar vienu punktu ir Austrālija, bet ceturtā bez punktiem ir Peru.

Pasaules kausa izcīņa ilgs līdz 15.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu