Krievijas futbola huligāni sola angļiem sarīkot «vardarbības festivālu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Pasaules kausa izcīņā futbolā pirmdien iesaistīsies viena no sacensību potenciālajām favorītēm Anglijas valstsvienība, kas vakara spēlē Volgogradā G apakšgrupas pirmās kārtas mačā spēkiem mērosies ar Tunisiju. Uz šo Krievijas pilsētu solījuši doties liela daļa Krievijas futbola huligānu, kuri grasoties sarīkot «vardarbības festivālu».

Anglijas un Krievijas futbola līdzjutēji nekārtības sarīkoja 2016. gada Eiropas čempionātā Francijā. Toreiz daļa britu un krievu futbola huligānu tika izraidīti no Francijas, vairākiem tika piespriesti reāli cietumsodi.

Izdevums «Daily Star» vēsta, ka Krievijas huligāni dosies uz Volgogradu, lai satiktu un noskaidrotu attiecības ar Anglijas izlases līdzjutējiem. Abu valstu faniem ir bēdīga slava.

Krievijas futbola huligānu mērķis šajā turnīrā ir tieši Anglijas līdzjutēji, ar kuriem gatavojas izrēķināties, nosaucot to par «vardarbības festivālu».

Kāds no Krievijas huligāniem norādījis, ka viņš cer uz masu kautiņiem un britu nonākšanu slimnīcās.

Autoritatīvais Krievijas prezidents Vladimirs Putins iepriekš norādīja, ka viena no galvenajām prioritātēm Pasaules kausa izcīņā būs drošība.

Iepriekš britu prese vēstīja, ka uz Pasaules kausa izcīņas finālturnīru dosies aptuveni 10 000 Anglijas izlases atbalstītāji. Vairāk nekā 1250 Anglijas līdzjutējiem dzimtenē tika aizturētas pases, līdz ar to netīrās pagātnes dēļ viņiem ierašanās Krievijā nav iespējama.

Anglijas un Tunisijas mačs sāksies plkst. 21 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu