FIFA prezidents: Cilvēki iepazīs Krieviju kā savādāku valsti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Starptautiskās futbola federāciju asociācijas (FIFA) prezidents Džanni Infantīno intervijā FIFA mājaslapā atzinis, ka cilvēki iepazīs Krieviju kā savādāku valsti, kā arī atzina, ka nevar vien sagaidīt atklāšanas spēli.

«Pasaules kauss spēj mainīt to, kā cilvēki skatās uz konkrētu valsti, pilsētām vai kultūru. Cilvēki iepazīs Krieviju kā savādāku valsti. Iepazīs kā valsti, kura sagaida pasauli ar atplestām rokām. Krievija ir gatava svinībām un būt atvērta visām kultūrām,» atzina Infantīno.

Infantīno arī atklāja, ka Pasaules kausā vienmēr var notikt pārsteigumi. FIFA prezidents atzina, ka Pasaules kauss ir lieliska iespēja, kur nezināmi spēlētāji var sevi parādīt uz lielās skatuves.

«Pasaules kauss ir vieta, kur var notikt pārsteigumi, nezināmi spēlētāji var parādīt, uz ko ir spējīgi, kā arī liela interese būs vērot komandas, kuras Pasaules kausam ir kvalificējušās pirmo reizi,» atklāja Infantīno.

Ilgu laiku bija bažas par to, vai Krievija būs gatava uzņemt lielo sporta notikumu. Taču intervijā FIFA prezidents atklāja, ka bažu par to nav, un uzsvēra, ka Krievija ir gatava Pasaules kausam.

«Mēs varam teikt, ka Krievija ir 100% gatava Pasaules kausam. Līdzjutēji iepazīs, cik atvērta šī valsts ir. Es domāju, ka tā būs lieliska pieredze visiem,» atzina Infantīno.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu