Šarapova joprojām uzskata sevi par spēku «Grand Slam» turnīros

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Neraugoties uz savu sliktāko Vimbldonas turnīru, krievu tenisa zvaigzne Marija Šarapova uzskata, ka joprojām ir spēks «Grand Slam» turnīros.

Otrdien 31 gadu vecā Šarapova bija vadībā ar setu un 5-2, taču pirmās kārtas spēlē ar 7-6 (7:3), 6-7 (3:7), 4-6 zaudēja citai krievietei Vitālijai Djačenko, kas pasaules rangā ieņem 132.vietu.

Šarapova Vimbldonā spēlē kopš 2003.gada, bet pirmajā kārtā zaudēja pirmo reizi. Šogad turnīrā viņa startēja pēc divu gadu pārtraukuma, jo 2016.gadā izcieta diskvalifikāciju, bet pērn ārstēja traumu.

«Man jāatmet tās lietas, kas nedarbojas, jāatgriežas un jāmeklē citas iespējas,» Šarapova sacīja pēc sava pirmā zaudējuma kāda «Grand Slam» turnīra pirmajā kārtā kopš 2010.gada Austrālijas atklātā čempionāta.

«Kļūstot vecākai, man aizvien grūtāk ir no māla pārcelties uz zālāja segumu,» atzina sportiste. «Vaina nav treniņos, pirmās nedēļas sāpēs vai tamlīdzīgi. Tam nav perfektas formulas.»

Šosezon Šarapova guvusi 15 uzvaras un cietusi deviņus zaudējumus. «Šobrīd vēlme konkurēt nav augsta. Vienmēr grūti novērtēt motivāciju pēc zaudējuma pirmajā kārtā. Es nekautrējos no kļūdām, kad tinu atpakaļ filmu, lai noskaidrotu, kur vaina.»

«Nav patīkami brīži, bet dažkārt tādi vajadzīgi, lai kļūtu labākai,» izteicās 31 gadu vecā tenisiste.

Savas karjeras laikā Šarapova izcīnījusi piecus «Grand Slam» titulus, tostarp 2004.gadā viņa triumfēja arī Vimbldonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu