Ātruma Cilts video: Serģis dod padomus Jonasam pirms starta Ķegumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko ĀTRUMA CILTS sēriju. Šoreiz studijas viesi ir Latvijas motokrosa leģenda, Latvijas MXGP posma rīkotājs Kristers Serģis. Un būs arī ekspresintervija ar jauno rallija talantu Mārtiņu Sesku pēc atgriešanās no Eiropas rallija čempionāta otrā posma.

Tā kā tuvākās dienas motoru sporta pasaulē paies uz motokrosa nots, Pauls Timrots un Ilmārs Līkums uz sarunu aicinājuši Kristeru Serģi, lai

noskaidrotu visu par nedēļas nogalē Ķegumā notiekošo Pasaules čempionāta motokrosā MXGP Latvijas posmu.

Kristers pastāstīs par izdomu un milzu darbu, kas ieguldīts, lai uzlabotu sacensību kvalitāti. Tostarp arī par

pirmo reizi 27 gadu laikā mainīto trases virzienu – kā tas ietekmēs braucējus un aizrautīgos skatītājus.

Tāpat raidījuma skatītāji varēs noskaidrot, vai Latvijas zvaigzne Pauls Jonass lūdz Kristeram padomu un kā pats motokrosa meistars vērtē Paula šīs sezonas sniegumu un iespējas uzvarēt Ķegumā.

Savukārt leģendārais motofrīstaila braucējs Mārtiņš Aleksandrovičs pirmo reizi uz sarunu Ātruma Cilts studijā ieradies pletkreklā. Pēc sporta karjeras beigām viņš

pieņēmis jaunu izaicinājumu un šobrīd ir LMT Autosporta Akadēmijas kartinga projektu vadītājs un mentors.

Mārtiņš ar raidījuma vadītājiem apspriedīs, vai četri riteņi ir stabilāki un kāds ir jauno kartinga braucēju un mehāniķu līmenis. Un, turpinot raidījuma virtuālās realitātes izaicinājumu, skatītājiem būs iespēja pārliecināties, vai jauno sportistu mentors rallijkrosa simulatorā spēj uzrādīt ievērības cienīgu rezultātu.

Šoreiz raidījumā arī ekspresintervija ar LMT Autosporta Akadēmijas rallija pilotu Mārtiņu Sesku. Jaunais rallija talants, kurš tikko atgriezies no Eiropas rallija čempionāta otrā posma Kanāriju salās, pastāstīs, kā vērtē savus panākumus uz asfalta un spēku samērus ar konkurentiem.

Turpinot stāstu par Eiropas rallija čempionātu, autosporta pētnieks Artūrs Virbulis

pastāstīs par sacensību brīnumu – Krievijas sportistu Alekseju Lukjaņuku, kurš apmetis kūleni savā stratēģijā un kļuvis prātīgs.

Rezultāts ir divas uzvaras divos posmos. Raidījuma komanda apspriedīs Mārtiņa Seska fantastisko rezultātu, kā arī apskatīs pēdējā laikā tik skatīto MotoGP braucēju skandalozo sadursmi. Vai braucēju trakums kāpj proporcionāli trašu drošībai, noskaidrosim jaunajā Ātruma Cilts sērijā.

Foto: Ekrānšāviņš no video

Skatītāju iecienītais raidījums ZeKurbulis ir pārtapis par Ātruma Cilti, jo stāsti ir ne tikai par motoru sportu, bet arī par piedzīvojumiem, laivām, lidojošiem elementiem – visu, kas sniedz aizrautību un adrenalīnu. Uzturot asumu, raidījuma komanda dodas arī ārpus studijas, lai mestos īstos piedzīvojumos un ziņos par autosporta jaunumiem Latvijā un pasaulē.

Ātruma Cilts ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu