Pirmajās piecās dienās hokeja PČ spēles apmeklējuši vairāk nekā 200 000 skatītāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pasaules čempionāta hokejā pirmajās piecās dienās spēles apmeklējuši vairāk nekā 200 000 skatītāju, informē turnīra rīkotāji.

Pasaules meistarsacīkstes hokejā, kas norisinās Dānijas pilsētās Kopenhāgenā un Herningā, sākās pagājušajā piektdienā un noslēgsies nākamajā svētdienā.

«Rīkot vienu no lielākajiem turnīriem ir grūts uzdevums. Tomēr visi pūliņi ir tā vērti, ieraugot hokejistus uz ledus, un, protams, apmierinātus līdzjutējus tribīnēs,» atzīst Dānijas Ledus hokeja asociācijas (DIU) prezidents Henriks Bahs Nilsens.

DIU prezidents ir gandarīts par to atbalstu, kādu hokejistiem sniedz valstsvienību līdzjutēji.

«Herningā lielāko daļu biļešu izpērk Dānijas līdzjutēji, bet Kopenhāgenā ir lielāka dažādība. Ir daudz līdzjutēju no Zviedrijas, tāpat arī no Čehijas uz maču pret Slovākiju bija ieradušies apmēram 7000 fanu,» stāsta Nilsens.

No Latvijas pasaules čempionāta spēles klātienē noraugās 2000-2500 līdzjutēju.

Latvijas izlase B apakšgrupas cīņas aizvada Herningā, kur notiks arī divi ceturtdaļfināla mači, bet pārējie izslēgšanas turnīra dueļi tiks aizvadīti Kopenhāgenā.

Latvijas izlases spēles apmeklējuši vidēji 6614 skatītāji, kas ir 13.rezultāts starp 16 pasaules čempionāta komandām. Visvairāk iecienītas Dānijas spēles, kuras noraudzījušies vidēji 10 527 skatītāji, bet vismazāk pie sirds gājuši Dienvidkorejas mači, kurus apmeklējuši caurmērā 6019 skatītāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu