LOV nākamajai sezonai A sastāvā ziemas sporta veidos iekļauj 20 atlētus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) dalībnieku sapulce piektdien vērtēja ziemas sporta veidu atlētu sasniegumus aizvadītajā sezonā un pēcolimpiskajai 2017./2018.gada sezonai A sastāvā apstiprināja 20 sportistus

Savukārt B sastāvā tika iekļauti 17 sportisti, bet C sastāvā būs 12 ziemas sporta veidu pārstāvji.

A sastāvā iekļauti ātrslidotājs Haralds Silovs, biatlonists Andrejs Rastorgujevs, bobslejisti Oskars Melbārdis, Daumants Dreiškens, Arvis Vilkaste, Jānis Strenga, Oskars Ķibermanis, Matīss Miknis un Helvijs Lūsis, daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs, skeletonisti Martins Dukurs, Tomass Dukurs un Lelde Priedulēna, kamaniņu braucēji Andris Šics, Juris Šics, Ulla Zirne, Kristers Aparjods, Kendija Aparjode un Inārs Kivlenieks, kā arī šorttrekists Roberto Puķītis.

A sastāvā sportistiem finansējuma apjoms treniņu darbam un sacensībām ir līdz 15 950 eiro.

Savukārt B sastāvā iekļauti biatloniste Baiba Bendika, bobslejisti Jānis Jansons, Raivis Zīrups, Dāvis Spriņģis un Ralfs Bērziņš, kamaniņu braucēji Oskars Gudramovičs, Pēteris Kalniņš, Elīza Cauce, Kristens Putins un Imants Marcinkēvičs, skeletonists Krists Netlaus, distanču slēpotāja Patrīcija Eiduka, kā arī šorttrekisti Roberts Jānis Zvejnieks, Kārlis Krūzbergs, Reinis Bērziņš, Tomass Bakevics un Roberts Krūzbergs.

B sastāvā sportistiem finansējuma apjoms treniņu darbam un sacensībām ir līdz 11 200 eiro.

Savukārt C sastāvā iekļauti bobslejisti Kaspars Brezinskis, Māris Priekulis un Dāvis Kaufmanis, daiļslidotāja Diāna Ņikitina, distanču slēpotājs Indulis Bikše, kamaniņu braucēji Riks Kristens Rozītis, Anda Upīte, Gints Bērziņš, Mārtiņš Bots un Roberts Plūme, kā arī skeletonisti Dārta Estere Zunte un Endija Lāsma Tērauda.

C sastāva sportisti var pretendēt uz atbalstu 2800 eiro apmērā.

Tuvākajā laikā LOV sadarbībā ar ziemas sporta veidu federācijām, treneriem un sportistiem tiks slēgti līgumi, lai ar maija mēnesi varētu finansēt atlētu gatavošanos nākošajai sacensību sezonai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu