Norvēģijas snovborda komandas ārsts Phjončhanā reibumā izraisījis satiksmes negadījumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Pirmdien Phjončhanā Norvēģijas olimpiskās snovborda komandas ārsts reibumā izraisījis ceļu satiksmes negadījumu, aģentūrai LETA pastāstīja Phjončhanā esošais Latvijas drošības virsnieks, Valsts policijas (VP) priekšnieka vietnieks Artis Velšs.

Vīrietis aizturēts un ievietots policijas iecirknī atskurbšanai. Mediķis atradies tādā reibumā, ka nav spējis sniegt paskaidrojumu.

No citiem vakar vietējā policijā reģistrētajiem notikumiem Velšs minēja gadījumu, kad Vācijas žurnālists pazaudējis pasi, bet Anglijas komandas tehniskā personāla pārstāvis Phjončhanas olimpiskajā parkā mēģināja ieviest dronu, kas ir aizliegto priekšmetu sarakstā.

Korejas varasiestāžu sniegtā informācija liecina, ka vakar Olimpisko spēļu sacensības apmeklēja 40 862 skatītāji. Iecienītākais bijis snovbords un daiļslidošana.

Olimpiskās spēles svētdien konstatēts arī kāda Latvijas pilsoņa pārkāpums. Phjončhanas olimpisko spēļu hokeja arēnā par Somijas sieviešu hokeja izlases nūju zādzības mēģinājumu aizturēts agrāk sodīts Latvijas pilsonis. Vīrietim nav nekādas saistības ar Latvijas olimpisko delegāciju, taču viņš paskaidrojis, ka Dienvidkorejā uzturas saistībā ar darbu.

Olimpisko spēļu laikā darbojas starptautisks policijas sadarbības centrs, kurā Dienvidkoreja ierosinājusi deleģēt katras valsts pārstāvi. Latvijas pārstāvis ir Velšs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu