Vladislavs Šlēgelmilhs – lai tiktu uz priekšu, vajag ņemt un rakt!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma ĀTRUMA CILTS trešo sēriju. Šoreiz raidījuma centrālā tēma ir sporta kompleksa 333 15. jubileja un studijā viesosies trases izveidotājs, Latvijas rallijkrosa pionieris un autosporta leģenda Vladislavs Šlēgelmilhs.

Atzīmējot 333 dzimšanas dienu, ĀTRUMA CILTS komanda – Pauls Timrots un Ilmārs Līkums – sarunā ar Valdislavu Šlēgelmilhu ieskatīsies trases vēsturē no brīža, kad tā bija tikai paštaisīta papīra maketa formā. Kā Šlēgelmilham izdevās aizlaista karjera vietā izveidot vienu no svarīgākajiem punktiem Latvijas autosporta kartē? Un vai moto «Vajag ņemt un rakt!» aizvedīs trijniekus līdz F1 līmeņa trasei tuvākās piecgades laikā? To noskaidrosim jaunajā ĀTRUMA CILTS raidījumā!

Par prieku kolēģiem un skatītājiem Pauls Timrots ar šo sēriju sāks savu sezonas izaicinājumu, iegādājoties auto par 1000 eiro jeb ĀTRUMA CILTS bitkoinu. Izskatījis sludinājumu jūru, Pauls ir apņēmības pilns pirkt «kaķi maisā» – «Dvēseļu puteņa» režisora Dzintara Dreiberga veco limuzīnu. Raidījuma gaitā skatītājiem būs iespēja uzzināt, vai 2008. gada auto, kas pēdējo ziemu pavadījis ielas malā, būs braucams un cik vareni ir Paula nākotnes auto biznesa plāni.

Savukārt Artūrs Virbulis šoreiz sagatavojis stāstu par neveiksmīgākajām F1 trasēm. Pasauli ir pāršalkusi ziņa, ka Tunisijā grib būvēt milzu F1 trasi par 400 miljoniem eiro. Artūrs ar kolēģiem pārspriedīs, vai šī iecere vispār ir reāla un apskatīs neveiksmīgākās, pamestās F1 trases.

Skatītāju iecienītais raidījums ZeKurbulis šogad ir pārtapis par ĀTRUMA CILTI, jo stāsti būs ne tikai par motoru sportu, bet arī par piedzīvojumiem, laivām, lidojošiem elementiem – visu, kas sniedz aizrautību un adrenalīnu. Uzturot asumu, ĀTRUMA CILTS dosies arī ārpus studijas, lai mestos īstos piedzīvojumos un ziņos par autosporta jaunumiem Latvijā un pasaulē.

ĀTRUMA CILTS ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu