Džokovičam veikta elkoņa operācija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Serbijas tenisa zvaigznei Novakam Džokovičam pagājušajā nedēļā veikta elkoņa operācija, kas viņam atkal ilgāku laiku neļaus piedalīties sacensībās.

Džokovičs pērn elkoņa traumas dēļ izlaida sezonas otro pusi, bet pirms Austrālijas atklātā čempionāta, kur viņš karjerā uzvarējis sešas reizes, atgriezās laukumā un gada pirmajā «Grand Slam» turnīrā apstājās ceturtajā kārtā.

Tagad Džokovičs pavēstījis, ka drīz pēc šī zaudējuma viņam ir veikta operācija.

«Ar komandu vienojos, ka pēc Austrālijas turnīra izmēģināšu citādākas ārstēšanas metodes un pirms pāris dienām piekritu mazai medicīniskai procedūrai manā elkonī,» sociālajā tīklā «Instagram» paudis Džokovičs. «Izskatās, ka tagad esmu ceļā uz pilnību atlabšanu.»

Džokovičs atzina, ka problēmas ar elkoni viņu nomoka jau divus gadus, tomēr tenisists uzsvēra, ka joprojām ir noskaņots optimistiski.

Serbs nepavēstīja, kad varētu atgriezties kortā. Kā ziņots, visu pagājušās sezonas otro pusi izlaida arī skotu tenisists Endijs Marejs, kurš turklāt janvāra sākumā izlēma veikt gurna operāciju un tagad cer atgriezties kortā uz zālāja sezonu jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu