Video: Pasaulslavenais bokseris Vladimirs Kļičko iesildās Brieža un Usika cīņai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaulslavenais ukraiņu bokseris Vladimirs Kļičko savā oficiālajā «Twitter» kontā publicējis video, kur viņš ar hantelēm rokās izvicina dūres. Sagaidāms, ka viņš sestdien klātienē «Arēnā Rīga» apmeklēs Maira Brieža un Oleksandra Usika cīņu.

Pašlaik 41 gadu vecais Kļičko pērn augustā paziņoja par boksera karjeras beigām. Profesionālajā boksā augumā raženais ukrainis aizvadīja 69 cīņas, izcīnīja 64 uzvaras, 53 panākumus gūstot ar pretinieka nokautu.

Vladimirs kopā ar vecāko brāli Vitāliju Kļičko smagsvaru kategorijā dominēja pasaules boksā laika posmā no 2004. līdz 2015. gadam. Šo periodu dēvē par «Kļičko ēru», jo abi šajā laikā nepiedzīvoja nevienu zaudējumu.

Briedis savulaik bija brāļu Kļičko sparingpartneris, piedaloties Ukrainas bokseru nometnēs. Kaut arī Latvijas bokserim joprojām ir labas attiecības ar slavenajiem brāļiem, sestdien Briedim pretī stāsies viņu tautietis. Proti, Kļičko atbalstīs Usiku.

Pasaules boksa supersērijas pusfinālā sestdien «Arēnā Rīga» spēkosies divi pasaules čempioni - WBC jostas īpašnieks Briedis un WBO versijas titula turētājs Usiks. Abi savā karjerā vēl nav piedzīvojuši zaudējumu.

Dueļa uzvarētājs iegūs pretiniekam piederošo pasaules čempiona jostu un cīnīsies turnīra finālā, kas paredzēts maijā Saūda Arābijas pilsētā Džidā.

Savukārt turnīra otrs pusfināls risināsies 3. februārī Sočos, kur Krievijas bokseris Murats Gasijevs (IBF čempions) cīnīsies ar kubieti Junieru Dortikosu (WBA čempions).

Pasaules boksa supersērijas uzvarētājs iegūs visas četras pasaules čempionu jostas, kā arī leģendārā Muhameda Ali vārdā nosaukto trofeju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu