Video: Edgars Buļs ar Ziniti Ekmani uz kērlinga sacensībām izaicina Latvijas izlasi!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LMT Straume publicitātes foto

Gaidot Ziemas Olimpiskās spēles, LMT Viedtelevīzija piedāvā raidījumu «Olimpiskais izaicinājums» par mūsu olimpiešiem un viņu ceļu līdz nozīmīgajam startam Dienvidkorejā. Jaunākajā raidījuma epizodē Olimpiskais reportieris Edgars Buļs tiekas ar Latvijas sieviešu kērlinga izlasi, lai spertu pirmos soļus šajā ziemas sporta veidā. Neskatoties uz neilgo pieredzi, Buļs ir apņēmies gūt panākumus!

Olimpiskais reportieris agrā rīta stundā ir ieradies Latvijā vienīgajā specializētajā Kērlinga hallē Rīgā, Purvciemā, lai noskaidrotu, ko īsti kērlingā dara uz ledus, kā pareizi metami akmeņi, un kādēļ spēlē tiek izmantotas birstes. Teorētiskai apmācībai seko arī reāla prakse, un pēc intensīva treniņa Buļs ir pārliecināts, ka kopā ar komandas biedrenēm, sieviešu izlases labākajām spēlētājām Ievu Krustu un Ivetu Stašu-Šaršūni ir gatavi stāties pretī konkurentiem. Taču uz ledus kērlinga spēlē Edgara komandai būs jāsacenšas ar Latvijas Bobsleja federācijas ģenerālsekretāra Zinta Ekmaņa un Latvijas Kērlinga asociācijas ģenerālsekretāra Arta Zenteļa komandu. Vai ziemas Rokijs Edgars Buļs izcīnīs uzvaru? To noskaidrosim jaunākajā raidījuma «Olimpiskais izaicinājums» epizodē!

Raidījuma «Olimpiskais izaicinājums» 13 sērijās Latvijas ziemas sporta veidu atlēti atklās savu mērķtiecīgo gatavošanos Olimpiādei. Tas skatāms arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā, kur pieejama programma visām raidījuma sērijām.

Jau februārī LMT olimpiskais reportieris Edgars Buļs kopā ar Latvijas izlasi dosies uz Ziemas olimpiskajām spēlēm Dienvidkorejā, lai ik dienu ziņotu par aktuālākajiem notikumiem un mūsējo panākumiem.

Skatītāji aicināti atbalstīt mūsu sportistus ceļā uz Olimpiādi un iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #LatvijaKorejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu