Video: Brieža sāncenša Usika cīņu nokauti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ukrainis Oleksandrs Usiks Pasaules boksa supersērijas pusfinālā būs Latvijas labākā boksera Maira Brieža nopietnākais pretinieks viņa profesionāļa karjerā. Usiks tāpat kā Briedis līdz šim ringā zaudējuma rūgtumu nav izjutis, turklāt no aizvadītajām 13 cīņām viņš 11 noslēdzis ar pretinieka nokautu vai tehnisko nokautu. «Youtube» ir pieejams video, kurā apkopotas ukraiņa uzvaras, sāncensi nokautējot.

30 gadus vecais Usiks tiek uzskatīts par visa Pasaules boksa supersērijas turnīra galveno favorītu. Tiesa, arī Usikam līdz šim tik meistarīgs un spēcīgs pretinieks, kāds ir Mairis Briedis, pretī ringā nav bijis.

Abu pasaules čempionu duelis risināsies 27. janvārī «Arēnā Rīga».

Brieža un Usika pāra spēcīgākais bokseris sacensību finālā nākamā gada maijā Saūda Arābijas pilsētā Džidā spēkiem mērosies ar kubieti Junieru Dortikosu vai krievu Muratu Gasijevu. Viņu tikšanās notiks 3. februārī Sočos «Boļšoi» arēnā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu