Par gada labākajiem Rīgas sportistiem atzīst Briedi un Ostapenko

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/TVNET kolāža

Kinoteātrī «Splendid Palace» piektdien tika sveikti 2017. gada Rīgas labākie sportisti, treneri, komandas, kā arī sumināti populārākie sporta pasākumu organizatori. Par gada Rīgas labāko sportisti atzīta tenisiste Aļona Ostapenko, bet par labāko sportistu - bokseris Mairis Briedis, portālu TVNET informēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Svinīgajā pasākumā par mūža ieguldījumu sportā sumināja ilggadējo hokeja treneri Uldi Opiti, savukārt balvu nominācijā «Rīgas labākais sportists ar īpašām vajadzībām» saņēma paravieglatlēte Diāna Dadzīte.

Par Rīgas labāko sporta spēļu komandu atzīta sieviešu basketbola komandu «TTT Rīga», savukārt Rīgas labākā komanda individuālajos sporta veidos ir sporta deju dejotāji Deniss Gudovskis un Megija Dana Morīte.

Par 2017. gada Latvijas galvaspilsētas labāko treneri atzīta tenisa trenere un Ostapenko mamma Jeļena Jakovļeva. Nominācijā «Uzlecošā zvaigzne sportā» balvu ieguva šķēpmetēja Anete Kociņa.

Tāpat kā pērn aizvadītās sacensības, arī šogad par gada notikumu atzīts pasaules rallijkrosa čempionāta posms «World RX of Latvia», kas risinājās Biķernieku trasē.

Nominācijā «Sporto visi kopā» balvu pasniedza tā sporta pasākuma organizatoriem, kuriem izdevies sarīkot aktivitāti, kas iemantojusi lielu rīdzinieku atsaucību. Un šajā gadā tas bija «Lattelekom Rīgas maratons», kurš risinājās 14. maijā un tajā piedalījās 32 415 skrējēji no 70 valstīm.

Konkursu «Rīgas sporta laureāts» organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, lai izvērtētu un apbalvotu labākos galvaspilsētas sportistus, trenerus, sporta pasākumu organizatorus par augstiem sasniegumiem un teicamiem rezultātiem, kā arī par ieguldījumu sportiska dzīves veida popularizēšanā un sporta aktivitāšu veicināšanā. Balvas Rīgas sporta laureātiem veidojusi māksliniece Ilze Dūdiņa.

Pērn par gada labāko Rīgas sportistu atzina šķēpmetēju Zigismundu Sirmo, bet par labāko sportisti - daiļslidotāju Angelīnu Kučvaļsku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu