Bertāna pārstāvētā «Spurs» piekāpjas NBA čempioniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio «Spurs» komanda ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā savā laukumā ar rezultātu 92:112 piekāpās pagājušās sezonas čempionei Golgensteitas «Warriors», piedzīvojot jau ceturto zaudējumu pēc kārtas.

«Spurs» komanda, joprojām spēlējot bez savainotajiem Kavai Lenarda un Tonija Pārkera, mača sākumā panāca 31:12 vadību. Sanantonio priekšā atradās arī visu otro ceturtdaļu, bet puslaika pārtraukumā mājinieki devās vairs tikai ar 5 punktu pārsvaru - 55:50.

Spēles otrajā daļā «Warriors» pamazām pārņēma vadības grožus, galā izcīnot pārliecinošu vadību. Nepilnas 5 minūtes pirms beigām «Spurs» galvenais treneris asi reaģēja uz tiesneša lēmumu, par ko tika izraidīts no zāles.

Bertāns laukumā pavadīja 3 minūtes, nesekmīgi izpildīja 1 tālmetienu, savāca 2 atlēkušās bumbas un pieļāva 1 kļūdu.

«Spurs» sastāvā Lamarkuss Oldridžs guva 24 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, bet 16 punktus pievienoja Kails Andersons.

«Warriors» rindās Klejs Tompsons iemeta 27 punktus, 24 guva Kevins Durants, 21 pievienoja Stīvens Karijs, bet 16 punkti Dreimonda Grīna rēķinā.

«Spurs» bija veiksmīgi iesākusi sezonu ar 4 uzvarām pēc kārtas, taču tagad sekojuši 4 zaudējumi, kas komandu atbīdījuši uz 9. vietu Rietumu konferencē, savukārt «Warriors» ar 6-3 bilanci atrodas 3. pozīcijā.

Bertāns šosezon laukumā pavada limitētu skatu minūšu. Latvijas basketbolists punktus līdz šim guvis divās spēlēs - vienā 6 un otrā 3.

Jau vēstīts, ka naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika savu nākamo maču aizvadīs Ņujorkas «Knicks», tiekoties ar Fīniksas «Suns». Taču neskaidra ir Kristapa Porziņģa dalība. Viņš ceturtdien jutās apslimis, tāpēc nepiedalījās komandas treniņā.

«Knicks» komanda izcīnījusi 3 uzvaras 7 spēlēs, savukārt nākamajai pretiniecei «Suns» ir par vienu panākumu vairāk 8 aizvadītos mačos.

Porziņģis sezonas ievadā demonstrējis NBA zvaigznes cienīgu sniegumu. Latvietis vidēji 7 mačos guvis 27,9 punktus, kas ir 4. labākais rādītājs visā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu