Pēc Voina ierosinājuma LBS Padome valdē iekļauj Bemhenu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Pēc Latvijas Basketbola savienība (LBS) prezidenta Valda Voina ierosinājuma LBS Padome pagājušajā nedēļā valdes sastāvā iekļāvusi basketbola kluba «TTT Rīga» valdes locekli Leonu Bemhenu, vēsta LBS.

Bez Voina un Bemhena valdē strādā arī basketbola kluba «Ventspils» viceprezidents Guntis Blumbergs, «VEF Rīga» valdes priekšsēdētājs Edgars Jaunups, bērnu un jauniešu basketbola skolas «Rīga» vadītājs Guntis Šēnhofs un Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers.

«Desmit gados kopš nodibinājuma izveidošanas «TTT Rīga» kļuvusi par labāko komandu Latvijā un sekmīgi startē FIBA Eirokausa izcīņā. Turklāt sadarbībā ar Rīgas sporta skolām izveidota sieviešu basketbola piramīda, regulāri gatavojot spēlētājas Latvijas jaunatnes izlasēm un valstsvienībai. Leona Bemhena iekļaušana palielinās valdes kompetenci, risinot sieviešu basketbola attīstībai svarīgus jautājumus,» LBS citē Voina teikto.

Bemhens strādā par pašvaldības SIA «Rīgas satiksme» valdes priekšsēdētāju. Kā zināms, ar «Rīgas satiksmes» un Rīgas domes atbalstu 2007.gadā tika izveidots nodibinājums «TTT Rīga».

Tāpat LBS Padome apstiprinājusi LBS budžeta izpildi un LBS revidenta ziņojumu, kā arī apstiprināja LBS budžetu laika posmam no 2017.gada 1.oktobra līdz 2018. gada 30.septembrim.

Padome veica izmaiņas arī LBS Jaunatnes komisijas sastāvā, kurā turpmāk darbosies Viktors Kulačkovskis (Saldus), Alvils Kaufmanis (Valmiera), Raivo Otersons (BJBS «Rīga»/DSN), Ilga Neimane (Ogre), Daiga Jansone (BJBS «Rīga»/«Jugla»), Arvis Steckis (Liepāja), Artūrs Šķesters (Rēzekne), Ilze Ose-Hlebovicka (Igora Miglinieka basketbola skola), Ivars Bērziņš («VEF skola»), Daiga Žvirble (Rīgas 3.BJSS) un Ralfs Pleinics (Ventspils).

Tāpat LBS Padome pieņēma zināšanai ģenerālsekretāra Edgara Šnepa informāciju par nacionālo izlašu startiem Eiropas čempionātos, kā arī Voina un Šnepa informāciju par basketbola halles projekta virzību.

Kā vēstīts, Latvijas vīriešu basketbola izlases direktora konkursu neizturējušais kādreizējais valstsvienības spēlētājs Kaspars Cipruss kļuvis par Latvijas Jaunatnes basketbola līgas (LJBL) direktora vietnieku. Tikmēr līgas direktora pienākumus pilda Edijs Eglītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu