Ar lielu jaudu Liepājai tuvojas ātrums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau pavisam drīz, no 6. līdz 8.oktobrim Liepājā un tās apkārtnē norisināsies Ātruma festivāls «Kurzeme», kura laikā notiks gan Eiropas un Latvijas ŗallija čempionāta posms «Rally Liepāja», gan UPB Energy kauss ātrumlaivām, LADA RX Kurzeme sacensības ar žiguļiem, kā arī vēsturisko automašīnu regularitātes sacensības, TVNET informēja Ātruma festivāla «Kurzeme» preses pārstāve Dita Dzene. Apvienojot gan organizatoru spēkus, gan dažādas sporta disciplīnas, ir radīts pietiekams iemesls, lai nedēļas nogali pavadītu Liepājā.

Ātruma festivāla mērķis vienmēr ir bijis parādīt Liepāju no dažādiem interesantiem skatu punktiem un radīt īstus motorsporta svētkus ar plašu atpūtas programmu dažādām iedzīvotāju un pilsētas viesu gaumēm. Šoreiz Ātruma festivāls daudzu sportistu un līdzjutēju atmiņās paliks ar to, ka tieši Liepājā tiks noskaidroti labākie braucēji visas sezonas kopvērtējumā.

Centrālais nedēļas nogales pasākums būs «Rally Liepāja» – noslēdzošais posms gan FIA Eiropas rallija čempionāta sezonai, gan arī Latvijas rallija čempionāta sezonai. Tāpat arī ūdensmotosportistiem šeit notiks izšķirošās cīņas – ja 2016.gadā UPB Energy kausa sacensības Tirdzniecības kanālā ievadīja ātrumlaivu sacensību sezonu, tad šogad Liepājā notiek čempionāta pēdējais posms.

Ne mazāk saistoša oktobra pirmās nedēļas nogales sastāvdaļa būs arī VAZ jeb «Lada» markas automobiļu sacensības pilsētas ielās Lada RX. Žigulīšus Liepājā redzējām arī pērn, un arī šogad pilsētas ielās varēsim vērot, uz ko spējīgi sacensībām sagatavotie aizmugures piedziņas automobiļi. Arī rallija ātrumposmos varēsim vērot dažāda gada gājuma un valstu ražojuma vēsturiskus auto, kas Historic Rally Liepāja dalībnieku vadīti startēs regularitātes sacensībās.

Foto: Publicitātes foto

Plašāk par gaidāmajām sacensībām un to programmu organizatori un sportisti informēs jau nākamās nedēļas otrdienā Liepājā paredzētajā preses konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu