«Liepāja»/«Optibet» hokejisti virslīgas mačā pieveic vicečempioni «Mogo»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Liepāja/Optibet

«Liepāja»/«Optibet» komanda sestdien «Optibet» Hokeja līgas (OHL) otrās kārtas spēlē pieveica pagājušās sezonas finālisti «Mogo», kamēr citos dueļos uzvaras guva čempione «Kurbads», kā arī «Zemgale»/LLU.

Spēlē Liepājā mājinieki pieveica «Mogo» komandu ar rezultātu 9:5 (3:0, 1:3, 5:2).

Pirmos trīs vārtus iemeta liepājnieki, turpinājumā «Mogo» pietuvojoties līdz 3:4. Trešo periodu «Liepāja»/«Optibet» sāka ar četriem vārtu guvumiem pēc kārtas, vēlāk noturot panākumu.

Uzvarētājiem ar «hat-trick» izcēlās Romāns Ņekļudovs, kamēr Mārtiņam Oskaram Freimanim bija divi vārti un divas rezultatīvas piespēles. Tāpat pa reizei mačā izcēlās Roberts Mamčics, Edgars Homjakovs, Bruno Zabis un Kārlis Ozoliņš.

Tikmēr «Mogo» rindās divus vārtus iemeta Juris Ziemiņš, bet pa vieniem Ronalds Cinks, kuram bija arī divas rezultatīvas piespēles, Jānis Bullītis un Rustams Begovs.

«Liepāja»/«Optibet» komandā spēlēja arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Roberts Lipsbergs, bet Frenks Razgals nebija pieteikumā.

Aizraujošs mačs notika galvaspilsētā, «Zemgale»/LLU hokejistiem ar 5:4 (2:1, 2:0, 0:3, 0:0, 1:0) viesos pēcspēles metienu sērijā apspēlējot «Rīgu». Jelgavnieki noslēdzošajā trešdaļā izlaida trīs vārtu pārsvaru, bet pēc tam pēcspēles metienos bija labāki ar 2:0.

Uzvarētājiem ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās baltkrievs Ivans Ribčiks, bet pa reizei atzīmējās Reinis Švēdenbergs un Emīls Potāpovs. Savukārt galvaspilsētas vienībai vārtus guva Mārtiņš Pēteris Barkāns, Daniils Fursa, Toms Opelts un Renārs Cipruss.

Tikmēr čempione «Kurbads» viesos ar 4:1 (1:0, 2:0, 1:1) droši pārspēja «Prizmu», vārtus iemetot Jānim Straupem, Aleksandram Galkinam, Sandim Zolmanim un Mārtiņam Gipteram. Savukārt mājiniekiem guva vārtus guva Jānis Brakšs.

Līdz ar to kopvērtējumā pēc divām kārtām pa pieciem punktiem ir «Liepāja»/«Optibet» un «Zemgale»/LLU vienībām, pa trim punktiem iekrājušas «Mogo» un «Kurbada» vienības, divi punkti ir «Rīgas» kontā, bet bez punktiem joprojām cīnās «Prizma».

Šosezon Latvijas totalizatoru kompānija «Optibet» kļuvusi par hokeja virslīgas ģenerālsponsoru. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, virslīgā vairs nespēlē «Pārdaugava».

Katra komanda kopumā aizvadīs 30 spēles regulārajā čempionātā, izslēgšanas turnīrā iekļūstot četrām labākajām vienībām, kas pusfinālā un finālā spēkosies līdz četrām uzvarām. Savukārt pēdējās divas komandas izspēlēs vēl vienu turnīru ar pirmās līgas pirmajām divām vienībām.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu