Ozoliņš: Esmu atbildīgs par to, kā komanda spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta maču pret Ufas «Salavat Julajev» uzsāka haotiski, kas vēlāk traucēja tikt pie pozitīva rezultāta, pēc zaudējuma atzina rīdzinieku galvenais treneris Sandis Ozoliņš.

Rīgas «Dinamo» otrdien viesos ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) piekāpās Ufas «Salavat Julajev» vienībai, ciešot sesto zaudējumu pēc kārtas.

«Spēli uzsākām haotiski, bija ļoti daudz kļūdu. Nespējām nomierināties, lai parādītu kvalitatīvu spēli. Otrajā periodā uzlabojām savu sniegumu, nedaudz izlīdzinājās spēle. Vēlāk, kad nonācām iedzinējos ar 0:2, bija grūti atspēlēties un panākt pozitīvu rezultātu,» pēcspēles preses konferencē stāstīja Ozoliņš.

Rīdzinieki jau sesto maču pēc kārtas nespēja gūt vairāk par vieniem vārtiem, taču šoreiz vismaz reizi spēja izcelties, jo iepriekšējā cīņā palika «sausā». Tiesa, Ozoliņš atzīmēja, ka ir arī pozitīvās lietas.

«Vienmēr var atrast ko pozitīvu, komanda pakāpeniski ceļ savu līmeni. Ir spēles komponentes, kas ļoti patīk, ar tām arī sākam, lai uzlabotu kopējo spēles plānu,» skaidroja Ozoliņš.

Izbraukumā līdz nav devušies savainotie spēlētāji, kā arī uzbrucēji Roberts Lipsbergs un Frenks Razgals, kuri nosūtīti uz «Dinamo» fārmklubu «Liepāja»/«Optibet», kas spēlē Latvijas čempionātā.

«Esmu atbildīgs par to, kā komanda spēlē. Izmaiņu veikšana sastāvā nav manā kompetencē, es par to nepieņemu lēmumus,» atbildot, vai komandā gaidāmi kādi papildinājumi, teica Ozoliņš.

Tikmēr pretinieku galvenais treneris Erka Vesterlunds atzīmēja savas komandas labo spēles sākumu.

«Vienīgais, kas pirmajā periodā pietrūka, bija vārti. «Dinamo» spēlēja labi, tas nebija viegls mačs. Šī mums bija ļoti svarīga uzvara,» uzsvēra somu speciālists.

Rīgas «Dinamo» šajā izbraukumā sērijā pēc tam spēlēs arī ar «Soči», Helsinku «Jokerit», Kazaņas «Ak Bars» un Ņižņekamskas «Ņeftehimik» komandām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu