Bukmeikeri prognozē Ozoliņa atlaišanu no Rīgas «Dinamo» vēl šogad (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Leģendārais Sandis Ozoliņš no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» galvenā trenera amata tiks atlaists vēl šogad, uzskata bukmeikeru kantora «Betsafe» eksperti.

Ozoliņš amatā tika apstiprināts vasarā un šī viņam ir pirmā pieredze kā galvenajam trenerim. Savā pirmajā oficiālajā spēlē Ozoliņa trenētie rīdzinieki otrdien ielaida trīs vārtus divu minūšu laikā un viesos ar 1:3 piekāpās Omskas «Avangard» hokejistiem.

Rīgas «Dinamo» komanda iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu līgā un jau labu laiku pirms regulārā turnīra beigām vairs reāli nevarēja domāt par vietu izslēgšanas spēlēs. Šajā sezonā sastāva ziņā komandas latviskais kodols nav īpaši mainījies, piesaistīti jauni leģionāri, par galveno treneri kļuvis Ozoliņš, bet ģenerālmenedžera amatā strādā Ģirts Ankipāns.

Bukmeikeri Rīgas «Dinamo» izredzēm iegūt Gagarina titulu devuši 23.augstāko koeficientu starp 27 vienībām - 151. Savukārt izredzes iekļūt Rietumu konferences labāko astotniekā un sasniegt izslēgšanas turnīru novērtētas ar koeficientu 5,00.

Kaut Rīgas «Dinamo» komanda iepriekš nekad nav veikusi straujas kustības ar galvenajiem treneriem, «Betsafe» prognozē, ka Ozoliņš tiks atlaists jau līdz 31.decembrim, šādai iespējai dodot koeficientu 1,45. Tikmēr tam, ka Ozoliņš 2018.gadu sagaidīs šajā pat amatā, ir koeficients 2,50.

Zīmīgi, ka, ja bukmeikeru prognozes piepildīsies, Ozoliņš kļūs par treneri, kurš Rīgas «Dinamo» jaunāko laiku vēsturē amatā pavadījis visīsāko laiku, jo soms Kari Heikile, kurš pašlaik ir rekordists, 2015./16.gada sezonā tika atlaists 7.janvārī.

Rīgas «Dinamo» iepriekšējā sezonā, kas Latvijas klubam bija neveiksmīgākā deviņos KHL aizvadītos gados, palika pēdējā vietā 14 Rietumu konferences komandu vidū, bet visā līgā ieņēma pirmspēdējo 28.pozīciju. Pirmajās četrās sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi «play-off» spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā, bet nākamos trīs gadus «Dinamo» palika bez izslēgšanas turnīra.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu