Rīgas «Dinamo» «LDz» kausa spēlē spēkiem mērosies ar «Lokomotiv»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Trešo spēli pašu rīkotajā «Latvijas Dzelzceļa kausa» turnīrā šodien aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas «Arēnā Rīga» spēkiem mērosies ar Jaroslavļas «Lokomotiv» hokejistiem. Mačs sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

Sanda Ozoliņa vadītā komanda jau nodrošinājusi vietu sacensību finālā.

Turnīru Rīgas vienība sāka ar uzvaru 3:2 pār Minskas «Dinamo», bet dienu vēlāk ar rezultātu 3:1 apspēlēja trīskārtējo šo sacensību uzvarētāju Kazaņas «Ak Bars».

Tikmēr «Lokomotiv» turnīra ievadā 1:2 atzina «Ak Bars» pārākumu, bet pirmdien ar 4:2 apspēlēja Minskas «Dinamo» komandu.

«Ir lietas, kas jāuzlabo, bet par cīņassparu un pašatdevi esam ļoti gandarīti,» pēc mača ar «Ak Bars» preses konferencē sacīja Ozoliņš. «Pārbaudes mačos, pirmkārt, galvenais ir spēles kvalitāte, nevis rezultāts. Gribam, lai pie jebkura rezultāta un jebkurā laikā zinātu, kā jāspēlē.»

Abās līdzšinējās spēlēs Rīgas «Dinamo» komandas vārtus sargājis kanādiešu vārtsargs Džastins Pīterss. Viņš demonstrēja atzīstamu sniegumu. Tāpat sevi no labākās puses parādījuši arī pārējie komandas leģionāri. Denijs Kristo ar vārtu guvumu izcēlās abās pirmajās spēlēs.

Vēl trešdien «Ak Bars» dienas pirmajā mačā spēlēs pret Minskas «Dinamo».

Ceturtdien tiks aizvadītas spēles par vietām.

«Latvijas Dzelzceļa» kauss tā dalībniecēm tradicionāli ir pēdējā sagatavošanās pirms KHL sezonas sākuma. Turnīra debijas reizē 2009.gadā uzvarēja Rīgas «Dinamo», kas finālspēlē pagarinājumā ar 3:2 uzvarēja «Lokomotiv» komandu, bet nākamajos divos gados sacensībās triumfēja tieši Jaroslavļas klubs. Pusotru nedēļu pēc otrā triumfa «Lokomotiv» komanda cieta traģiskā aviokatastrofā, kurā gāja bojā visi vienības spēlētāji, tostarp arī leģendārais latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš.

Jaunā KHL sezona sāksies 21.augustā, kamēr Rīgas «Dinamo» pirmo maču aizvadīs 22.augustā viesos pret Omskas «Avangard». Savukārt pirmais mačs savā laukumā gaidāms 31.augustā pret Maskavas «Spartak».

Nākamajā sezonā katrs klubs KHL čempionātā aizvadīs pa 56 spēlēm, turklāt kalendārā būs pārtraukums saistībā ar 2018.gada Phjončhanas Ziemas olimpiskajām spēlēm.

Rīgas «Dinamo» pirmssezonas pārbaudes spēles (Latvijas laiks)

Starptautiskais hokeja turnīrs «Minskas kauss»

  • 26. jūlijā Minskā Lokomotiv - Rīgas Dinamo 3:1
  • 28. jūlijā Minskā Jugra - Rīgas Dinamo 3:2 (pēcspēles metienos)
  • 29. jūlijā Minskas Dinamo - Rīgas Dinamo spēle par 5.vietu 4:0

Starptautiskais hokeja turnīrs «WINGAS kauss»

  • 8. augustā Kassel (Vācija), Slovan - Rīgas Dinamo 2:3
  • 9. augustā Kassel (Vācija), Vitjaz - Rīgas Dinamo 5:2
  • 10. augustā Kassel (Vācija), EC Kassel Huskies - Rīgas Dinamo 1:6

Starptautiskais hokeja turnīrs «Arēnā Rīga»

  • 13. augustā Rīgas Dinamo – Minskas Dinamo 3:2
  • 14. augustā Rīgas Dinamo – Ak Bars 3:1
  • 16. augustā plkst. 19:30 Arēnā Rīga Rīgas Dinamo – Lokomotiv
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu