Tuvojas viens no centrālajiem notikumiem Latvijas veikbordā - «BB Summer Jam»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 22. jūlijā, Liepājā norisināsies vienas no nozīmīgākajām kabeļveikborda sacensībām Latvijā, ko ik gadu Karostas veikparkā «BB wakepark» organizē vairākkārtēja Latvijas čempione kabeļa veikbordā Santa Vāvere. Pasākuma kolorītā un pārdomātā programma būs piemērota ikvienam interesentam, kas nedēļas nogali iecerējis pavadīt saulainajā Kurzemes jūrmalā, portālu TVNET informēja organizatori.

BB Summer Jam norisināsies jau ceturto gadu pēc kārtas, tajā piedaloties spēcīgākajiem Latvijas braucējiem, kā arī sava spējas šajās sacensībās pierāda arī sportisti no Lietuvas un Igaunijas. Šogad sacensībās piedalīsies tādi izcili veikbordisti kā Valters Ošnieks, Dima Zeiglišs, Dāvis Čeže un vēl daudzi citi. Pasākums norisinās bez ieejas maksas.

«Šis ir veikparka vasaras sezonas kulminācijas pasākums, kam centīgi gatavojamies visu gadu. BB Summer Jam kļuvušas par centrālajām veikborda sacensībām Latvijā, kas pulcē lielu dalībnieku skaitu vairākās vīriešu un sieviešu grupās – pro, open, bērni un amatieri. Tās kuplā skaitā apmeklē arī skatītāji. Šogad skatītājiem īpašs baudījums būs vērot pro grupas braucēju sniegumu, kā arī īpaši sulīga solās būt best trick disciplīna. Tajā veikbordisti atklās savus pārgalvīgākos trikus, kas ne vienmēr tiek iekļauti parastajos starta braucienos,» stāsta aktīvās atpūtas parka BB wakepark vadītāja Santa Vēvere. «No sacensību viedokļa šis gads ir īpaši svarīgs, jo visi pro grupas dalībnieki cīnīsies par iespēju jeb biļeti piedalīties starptautiskajās Ghetto Games sacensībās.»

Kā katru gadu, arī šoreiz sacensību rīkotāji sola dažādas aktivitātes un īpašus balvu konkursus skatītājiem, savukārt pasākuma noslēgumā paredzēts brīvdabas koncerts, kurā uzstāsies gan dažādi DJ, gan dzīvās mūzikas apvienības – progresīvi instrumentālais roka trio Omertà no Rīgas un pašmāju elektroniski akustiskais duets Kaktiņš Stūrītis no Liepājas. Uz BB Summer Jam 2017 ballīti ir aicināti visi, kas vēlas baudīt jauko vasaras atmosfēru labas mūzikas pavadījumā. Līdz pat ballītes noslēgumam atvērta būs arī BB wakepark kafejnīca.

«Šeit vienmēr ir pozitīva un draudzīga atmosfēra. Šīs nav drūmas un sīvas sacensības, bet drīzāk gan sportiska ballīte uz ūdens, kurā visi atbalsta viens otru un noslēgumā arī kopā izklaidējas labas mūzikas ritmos. Neaizmirstams pasākums, kuru gaidām katru gadu,» par BB Summer Jam stāsta viens no Latvijas leģendārākajiem kaitbordistiem un Latvijas veikborda kultūras attīstītājiem Dāvis Drande.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu