Pedrosa izcīna pirmo starta pozīciju «MotoGP» Katalonijas posmā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JOSE JORDAN / AFP

Spānis Dani Pedrosa no «Repsol Honda» komandas sestdien izcīnīja uzvaru pasaules motošosejas čempionāta sezonas sestajā posmā - Katalonas «Grand Prix» - prestižākajā «MotoGP» klasē.

Pedrosa tika pie otrā «pole-position» šosezon, apsteidzot «Ducati» braucēju Horhi Lorenso un Danilo Petruči no «Octo Pramac» vienības.

Pagājušās sezonas čempions Marks Markess («Repsol Honda»), neskatoties uz diviem kritieniem, kvalifikācijā uzrādīja ceturto rezultātu. Tikmēr kopvērtējuma līderis Maveriks Vinjaless no «Movistar Yamaha» komandas kvalifikācijā bija devītais, bet 13.pozīcijā palika viņa komandas biedrs Valentīno Rosi, kurš startē, neskatoties uz krūškurvja un vēdera sasitumiem, kurus pagājušajā mēnesī guva treniņā.

Šogad Montmelo trase ir uzlabota, jo pērn tajā bojā gāja «Moto2» klases braucējs Luiss Saloms.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc sešiem posmiem līderis ir Vinjaless, kurš ticis pie 105 punktiem, otro vietu ar 79 punktiem ieņem Dovicioso, bet trešais ar 75 punktiem ir Rosi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu