Rīgas «Dinamo» pirms KHL sezonas aizvadīs 11 pārbaudes spēles

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo», gatavojoties 2017./2018. gada KHL sezonai, piedalīsies trijos pārbaudes turnīros – Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, Vācijas pilsētā Kaselē (Kassel) un Arēnā Rīga, kopumā sagatavošanās ciklā aizvadot 11 pārbaudes mačus, vēsta vienības mājas lapa.

2017./2018. gada KHL sezona sāksies 22. augustā, tādēļ Rīgas «Dinamo» komanda gatavošanos jaunajai sezonai arī sāks jūlija sākumā, vispirms veicot medicīniskās pārbaudes, kā arī trenējoties Piņķos un Jūrmalā, bet pēc tam aizvadīs tradicionālo treniņnometni Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā.

Pirmās sezonas pārbaudes spēles «Dinamo» komanda aizvadīs Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, kur no 26. līdz 30. jūlijam piedalīsies piecu komandu turnīrā «Minskas kauss», kurā bez Latvijas vienības spēlēs arī Baltkrievijas čempionāta vicečempioni Minskas «Junost», kā arī trīs KHL klubi – Maskavas «Dinamo», Jaroslavļas «Lokomotiv» un Hantimansijskas «Jugra». Visas komandas aizvadīs viena apļa turnīru, kopā katra aizvadot četras spēles.

No 8. līdz 10. augustam «Dinamo» piedalīsies starptautiskā hokeja turnīrā Vācijas pilsētā Kaselē «WINGAS kauss», kurā bez Latvijas vienības spēlēs arī mājinieki, Vācijas otrās spēcīgākās līgas klubs EC «Kassel Huskies», kā arī vēl divi KHL klubi – Bratislavas «Slovan» un Piemaskavas «Vitjaz». Visas komandas aizvadīs viena apļa turnīru, kopā katra aizvadot trīs spēles.

Savukārt no 13. līdz 17. augustam «Arēnā Rīga» norisināsies tradicionālais starptautiskais hokeja turnīrs, ko organizē AS «Dinamo Rīga». Turnīrā arī šogad piedalīsies četras KHL komandas – «Dinamo», Jaroslavļas «Lokomotiv», Kazaņas «Ak Bars», Minskas «Dinamo». Komandas aizvadīs viena apļa turnīru, pēc kura rezultātiem tiks aizvadītas spēles par 1. vietu un 3. vietu.

Rīgas «Dinamo» pirmssezonas pārbaudes spēles (Latvijas laiks)

Starptautiskais hokeja turnīrs «Minskas kauss»

  • 26. jūlijs, plkst. 15:00, Minska, Jugra - Rīgas Dinamo
  • 27. jūlijs, plkst. 15:00, Minska, Lokomotiv - Rīgas Dinamo
  • 28. jūlijs, plkst. 19:00, Minska, Maskavas Dinamo - Rīgas Dinamo
  • 29. jūlijs, plkst. 19:00, Minska, Junost - Rīgas Dinamo

Starptautiskais hokeja turnīrs «WINGAS Kauss»

  • 8. augusts, plkst. 16:00, Kassel (Vācija), Slovan - Rīgas Dinamo
  • 9. augusts, plkst. 16:00, Kassel (Vācija), Vitjaz - Rīgas Dinamo
  • 10. augusts, plkst. 19:00, Kassel (Vācija), EC Kassel Huskies - Rīgas Dinamo

Starptautiskais hokeja turnīrs Arēnā Rīga

  • 13. augusts, plkst. 19:30, Arēna Rīga, Rīgas Dinamo – Minskas Dinamo
  • 14. augusts, plkst. 19:30, Arēna Rīga, Rīgas Dinamo – Ak Bars
  • 16. augusts, plkst. 19:30, Arēna Rīga, Rīgas Dinamo – Lokomotiv
  • 17. augusts, plkst. 19:30, Arēna Rīga, spēle par vietu
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu