Vienam no «Spurs» komandas līderiem Oldridžam konstatēta sirds aritmija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio «Spurs» vienam no līderiem Lemarkusam Oldridžam konstatēta sirds aritmija.

Līdz ar to sestdien gaidāmajā NBA līdervienību duelī «Spurs» komandai mājās pret Goldensteitas «Warriors» nepalīdzēs divi pārliecinoši rezultatīvākie spēlētāji.

Kā sestdien pavēstīja «Spurs» komanda, Oldridžam konstatēta neliela sirds aritmija. Sportistam tiks veiktas turpmākas pārbaudes un pēc tām varēs izteikt prognozes, kad viņš atgriezīsies laukumā.

Tikmēr piektdien tika paziņots, ka spēlē pret «Warriors» nepiedalīsies arī «Spurs» šīs sezonas zvaigzne Kavai Lenards, kurš guvis nelielu smadzeņu satricinājumu.

Lenards ceturtdien nespēja noslēgt dueli, kurā «Spurs» pārtrauca deviņu uzvaru sēriju, ar 92:102 piekāpjoties Oklahomasitijas «Thunder», kad viņam ar elkoni pa galvu iesita Viktors Oladipo.

Tāpat «Spurs» sestdien traumu dēļ nepalīdzēs arī saspēles vadītāji Tonijs Pārkers un Dedžunte Marejs.

Lenards šosezon 58 spēlēs vidēji izcēlies ar 26,2 punktiem, viņam ar 17,3 punktiem starp komandas rezultatīvākajiem spēlētājiem seko Oldridžs, trešais ar vidēji 12,1 punktu ir Po Gasols, bet Pārkers ar vidēji 10,4 punktiem šajā sarakstā atrodas ceturtajā pozīcijā.

Latvietis Bertāns šosezon 53 spēlēs vidēji izcēlies ar 4,2 punktiem.

Grega Popoviča vadītā «Spurs» komanda ar 50 panākumiem 64 mačos joprojām atrodas stabilā Rietumu konferences otrajā pozīcijā, bet līdere konferencē un visā līgā ar 52 uzvarām ir pērnās sezonas fināliste «Warriors».

Abu komandu savstarpējā spēle sāksies plkst.3.30 naktī pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu