Lenoks Luiss: Fjūrijs ir šā brīža pasaules labākais smagsvars

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA/TVNET

Bijušais pasaules čempions boksā smagsvariem uzskata, ka šā brīža pasaules labākais bokseris šajā svara kategorijā ir viņa tautietis Taisons Fjūrijs.

«Lai arī pārdzīvo nelielas problēmas, teikšu, ka šobrīd pasaules labākais bokseris pasaulē smagsvariem ir Fjūrijs,» atsaucoties uz iFL TV, vēsta «BoxingScene». «Uzskatu viņu par numur viens. Viņš to ir pierādījis,» pastāstīja kādreizējais britu bokseris.

Fjūrijs oktobrī žurnālam «Rolling Stone» atzinās kokaīna lietošanā. Viņš piedzīvojis depresiju un pusgadu lietojis alkoholu no pirmdienas līdz svētdienai. To sācis darīt neilgi pēc uzvaras pār pazīstamo ukraiņu smagsvaru Vladimiru Kļičko.

«Jā, Kļičko toreiz nebija labākajā formā, bet, ja reiz izvēlējās cīnīties, tad vajadzēja būt gatavam. Jābūt labākajā kondīcijā,» sacīja Luiss.

Kļičko vēlējās Fjūrijam revanšēties, taču atbildes cīņa nav notikusi un, visticamāk, nekad nenotiks. Fjūrijs zaudējis IBF un IBO čempiona jostas, kuras tagad pieder Entonijam Džošua, kas 29. aprīlī Vemblija stadionā Londonā aizvadīs cīņu ar Kļičko. Paredzams, ka to klātienē noskatīsies aptuveni 90 000 skatītāju.

«Kas attiecas uz Fjūriju, tad ir cilvēki, kuri, kļūstot par čempioniem, var tikt ar šo nastu galā, bet ir, kuri nevar. Čempionam ir jāizturas kā čempionam. Ir jāsaprot, ka tad ir pastiprināta uzmanība, daudzi vēlas tādam līdzināties. Tādi cilvēki ietekmē citu dzīves,» pastāstīja Luiss.

28 gadus vecais Fjūrijs savas karjeras laikā izcīnījis 25 uzvaras tikpat cīņās, no kurām 18 reizes pretinieku nokautējis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu