Sautgeits: Anglijai šādas iespējas vairāk var nebūt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas izlases galvenais treneris Garets Sautgeits intervijā BBC Sport izteicies, ka šis finālturnīrs Anglijai ir īsti unikāla iespēja sasniegt kaut ko lielu.

Pēcspēles 11 metru sitienu sērijā uzvarot Kolumbijas izlasi, Anglijas komanda ir iekļuvusi finālturnīra ceturtdaļfinālā, kur spēkosies ar sīksto Zviedrijas izlasi. Par spēles favorītiem tiek uzskatīti angļi, taču Zviedrijas komandu nedrīkst nenovērtēt, uzskata Sautgeits.

«Mums nevajadzētu pārvērtēt savu varējumu, Zviedrijas komanda ir jānovērtē, jo viņi savu vietu ceturtdaļfinālā ir izcīnījuši godam,» atzīst Sautgeits.

Anglijas izlase pēdējo reizi Pasaules kausa finālturnīra pusfinālu sasniedza 1990. gadā. Šī komandai ir lieliska iespēja, jo pretī stājas komanda, pret kuru zaudējums tiktu uzskatīts par fiasko. Komandas galvenais treneris to saprot un atzīst, ka šādus apstākļus sparīgi jāizmanto.

«Zviedrija ir vecāka un pieredzējušāka komanda, taču mums šī iespēja ir jāizmanto, jo iespējams, ka tādas komandai var arī vairs nebūt,» sacīja Sautgeits.

G apakšgrupā Anglijas izlase ieguva otro vietu, tādējādi izglābjoties no spēkošanās ar Brazīlijas izlasi finālturnīra ceturtdaļfinālā. Komandas lielākā zvaigzne ir tās kapteinis Harijs Keins, kurš ir arī visa turnīra rezultatīvākais spēlētājs - 3 spēlēs gūti 6 vārti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu