Rīgas «Dinamo» novembra beigās aizvadīs divus KHL mačus Cīrihē

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» novembra beigās aizvadīs divus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačus Šveices pilsētā Cīrihē, paziņojuši sacensību rīkotāji.

KHL ceturtdien informēja, ka Cīrihē 26.novembrī Rīgas «Dinamo» spēlēs pret Sanktpēterburgas SKA, bet divas dienas vēlāk sekos cīņa pret Maskavas CSKA.

Tāpat oktobra beigās notiks arī KHL mači Austrijas galvaspilsētā Vīnē - 26.oktobrī CSKA spēkosies ar Bratislavas «Slovan», kas divas dienas vēlāk tiksies arī ar SKA.

Rīdzinieki jauno KHL sezonu sāks 2.septembrī izbraukumā pret Jekaterinburgas «Avtomobilist». Savukārt pirmā mājas spēle tiks aizvadīta 8.septembrī, kad «Arēnā Rīga» viesosies Novosibirskas «Sibirj».

Nākamās sezonas regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs 62 spēles, regulārā sezona sāksies 1.septembrī, bet noslēgsies 2019.gada 22.februārī. Savukārt Gagarina kausa izcīņa sāksies 25.februārī un ilgs līdz 25.aprīlim, ja finālsērijā būs nepieciešamas visas septiņas spēles.

Līdz šim KHL regulārajā sezonā komandas tik daudz spēļu nebija aizvadījušas. 48 spēles būs mājās/viesos ar katru līgas klubu, kamēr vēl desmit mači būs ar savas divīzijas pretiniecēm un četri - ar citām savas konferences vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu