Bertāns paliek bez punktiem «Spurs» uzvarā pār «Trail Blazers»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns piektdien palika bez gūtiem punktiem, bet viņa pārstāvētā Sanantonio «Spurs» komanda Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 110:90 (27:27, 30:18, 30:27, 23:18) pieveica Portlendas «Trail Blazers».

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja septiņas minūtes, kuru laikā pa grozu neveica nevienu metienu, turklāt protokolā neatzīmējās arī nevienā citā statistikas rādītājā.

Latvietis šajā mačā laukumā devās divas reizes. Vispirms viņš spēlē iesaistījās pirmās ceturtdaļas beigās, bet otrā ceturkšņa ievadā tika nomainīts. Savukārt pēc tam viņš laukumā nāca pašā dueļa izskaņā, nospēlējot maču līdz galam.

«Spurs» sastāvā ar 33 punktiem izcēlās Kavai Lenards, kamēr 23 punktus iemeta Petijs Milss. Savukārt «Trail Blazers» vienību no zaudējuma neglāba Damjans Lilards, Sīdžejs Makkolums un Meijers Leonards, katram gūstot pa 16 punktiem.

Sanantonio komandas rindās šajā mačā nepiedalījās pieredzējušie Manu Dinobili, Po Gasols un Tonijs Pārkers.

«Spurs» nākamo spēli aizvadīs svētdien, kad savā laukumā tiksies ar Čikāgas «Bulls».

«Spurs» ar 24 uzvarām 30 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, kur līdere ar 27 panākumiem 31 mačā ir Goldensteitas «Warriors». Tikmēr Losandželosas «Clippers» ar 22 uzvarām 31 cīņā ir šīs konferences trešajā vietā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu