Video: sacīkšu jaunumi un auto iegādes padomi raidījumā ZeKurbulis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā šovakar, 22. decembrī no plkst. 19.30 skatīties jaunāko autosporta raidījumu ZeKurbulis. Raidījuma viesi šoreiz būs autosportists Konstantīns Calko, vairākkārtējs enduro Latvijas un Baltijas čempions Lauris Ermanis un auto eksperts Ilmārs Līkums.

Šovakar raidījuma vadītājs Pauls Timrots tiksies ar vienu no Latvijas labākajiem autosportistiem Konstantīnu Calko, kurš «Asian Le Mans Series» čempionāta otrajā posmā izcīnīja augsto ceturto vietu savā klasē. Calko dalīsies ar iespaidiem par sacensībām un stāstīs par gatavošanos čempionāta trešajam posmam Taizemē.

Savukārt par aktualitātēm motosportā un saviem plāniem startēt Dakārā stāstīs Latvijas čempions enduro disciplīnas cross country E3 klasē Lauris Ermanis.

Tāpat šī vakara raidījumā auto eksperts Ilmārs Līkums

dos skatītājiem padomus, kādu auto izvēlēties, ja pircēja budžets ir 1000 eiro.

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Autosporta fani aicināti izteikt savas domas, piedaloties Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu